anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament Orange pentru un ceas cu GPS pentru copii

codry1979
Începător
Care este cel mai avantajos abonament Orange pentru un ceas cu GPS pentru copii? Mentionez faptul ca traficul de date si numarul de apeluri efectuate sunt destul de reduse.Am nevoie pentru un ceas cu GPS care imi permite urmarirea copilului.
15 Răspunsuri 15

teacher_
#StarMember
Salut. Poți să îți iei unul din noile abonamente de 7 Euro, care este și cel de baza, in care ai și internet și minute, și nu este nici (foarte) scump. Ideea este să îți iei un abonament de net, dar cel mai ieftin pleacă de la 9Euro.

Razvan
#StarMember
Pentru copii recomand totuși o cartelă PrePay, de 5 euro + tva și exista foarte multe resurse, pe care nici nu le consuma.

Ascary
Campion certificat
Pentru copii prepayul este sfânt fara pericolul de a face trafic suplimentar. Bine și la abonament pentru câțiva lei se poate activa cost controlul însă prepayul e mai ok,cel puțin pentru copii.

teacher_
#StarMember
Si eu sunt de parere ca un abonament pe numele parintelui este mai rezonabil. Chiar daca cartela are beneficii mai multe, un abonament poti sa il controlezi mai usor.

Ascary
Campion certificat
Mai precis,cum îl poți controla mai ușor?

teacher_
#StarMember
La nivel general, un abonament e mai usor de controlat decat o cartela... Asta este impresia mea, de cand lumea, pentru ca implica niste date ale celui care il detine, implicit poti sa il controlezi mai usor.

imch
Cunoscător certificat
Noi am facut cel mai ieftin abonament permis. Nu ne-a placut ideea de pre-pay pentru ca era mai dificil de gestionat (fratele meu a uitat sa incarce cartela baiatului lui si a pierdut numarul). Ceasul permite si apeluri catre cateva numere de telefon presetate si ne interesa si functionalitatea asta, de unde am avut nevoie de abonament de voce (deci am exclus din start abonamentele de net).Abonamentul este pe numele sotului meu, nu al copilului, fiind gestionat laolalta cu celelalte abonamente ale sale. Acum cel mai ieftin e de 7 EUR. Nu ai nevoie de mai mult de 1GB de net. Nu uita sa dezactivezi casuta vocala inainte de a introduce sim-ul in ceas. @Ascary: pentru mine controlat mai usor inseamna ca nu trebuie sa imi bat capul cu data la care trebuie sa incarc cartela.

FaraUnID
Campion certificat
Oferta Dedicata Smart Junior. Nu este un abonament dar este o solutie prepay dedicata. Cu oferta Smart Junior, ai un gadget cool pentru copilul tău: ceasul inteligent Alcatel Kids Watch Care Time, cu ajutorul căruia știi că micuțul tău se află în siguranță chiar și atunci când se distrează. În plus, oferta Smart Junior include o cartelă Orange PrePay cu servicii preplătite pentru 3 luni, ca să poți comunica cu micuțul tău fără griji. Iar prin intermediul aplicației dedicate "Move Time" ai la dispoziție funcții de notificare, localizare și monitorizare. Poți defini până la 10 numere de telefon, care vor putea fi apelate ușor și rapid direct de pe ceas. Beneficiile ofertei Smart Junior: 1. Până la 10 numere pe care copilul tău le poate apela direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Move Time instalată pe smartphone-ul tău. Aceleași 10 numere sunt și cele care pot apela ceasul copilului tău. 2. Funcțiile de notificare, localizare și monitorizare sunt oferite prin intermediul aplicației Move Time. 3. Notificări automate - primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită. În aplicația Move Time poți defini mai multe zone de siguranță pentru copilul tău, precum și tipul de notificări pe care dorești să le primești. În plus, primești automat notificări în situația în care copilul apelează butonul SOS de pe ceas sau nivelul bateriei ceasului scade la 10%. 4. Localizare și monitorizare - cu ajutorul aplicației Move Time poți afla unde se află copilul tău: folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală. În situația în care ceasul are activată funcția “economisire energie”, funcția de localizare poate fi afectată. 5. Mesaje vocale - micuțul tău îți poate trimite un mesaj vocal direct de pe ceas sau îi poți transmite chiar tu unul, prin intermediul aplicației Move Time. Durata maximă a unui mesaj vocal este de 15 secunde, iar de pe ceas mesajul se poate transmite către un singur număr sau către toate numerele definite prin intermediul aplicației Move Time Alcatel Kids Watch Care Time + SIM Orange PrePay cu beneficii pentru 3 luni la 74€ Sursa - https://www.orange.ro/abonamente/oferta-smart-junior/index.html

Ascary
Campion certificat
@inch că sa nu îți bați capul cu reîncărcarea cartelei poți activa reîncărcarea cartelei prepay automat luna de luna.

Vio73
#StarMember
Cea mai bună soluție posibilă este prepay-ul cu reîncărcare automată sau un abonament mai mic, cu cost control ( dacă vrei neapărat abonament). Succes!

DanielaH
Moderator
@codry1979, te-ai hotărât asupra abonamentului pentru copil? Dacă da, și dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, revino și povestește-ne cum ai procedat. Mulțumim!

imch
Cunoscător certificat
@Ascary: deja am promovat la telefon si are abonament de aproape 2 ani... Vine insa tare din urma cea mica, si acolo va trebui sa o luam iar de la capat cu ce decidem :-). Probabil ne vom orienta, intr-adevar, spre cartela reincarcata automat.

codry1979
Începător
Cred ca voi ramane tot pe varianta prepay pe care o utilizez deja. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Ascary
Campion certificat
Să vă trăiască micuții și să vă bucurați de ei. Nu vă uitați la bani,cheltuielile cu micuții nu se contorizează,o copilărie au. Daca noi n-am avut macar ei sa se bucure.