anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament nou sau număr nou?

alterego
Cunoscător

Am primit notificarea din imagine care mă duce aici https://www.orange.ro/promotii-voce?utm_source=webpush&utm_medium=apps&utm_campaign=ORO_Owned_Leads_...

Aici lucrurile se complică un pic pentru că deși ai impresia că poți alege să-ți prelungești abonamentul alegând unul nou, de fapt oferta se referă la un abonament cu număr nou.

Și iată un motiv să revin după 2 ani din nou pe cartelă prepay pe unul dintre abonamentele pe care le gestionez.

5 Răspunsuri 5

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @alterego.

Nu este atașată imaginea, apare doar link-ul, poți verifica, te rog? Este o mențiune în notificare care induce în eroare?

Pe link este specificat de 2 ori faptul că oferta este valabilă pentru migrare, portare sau abonament nou, nu este menționat prelungire de abonament.

@MihaelaA din punct de vedere a utilizatorului Orange, când are deja minim un abonament și citește alege un abonament nou gândul se duce automat la prelungirea abonamentului existent cu un abonament nou din oferta Orange.

Vă rog să explorați acolo la Orange psihologia umană nu doar din perspectiva click-ului... pe reclame sau pe notificări... pentru că și un copil de grădiniță știe că e puțin probabil ca un client Orange să-și mai facă un abonament dacă are deja unul... este pur și simplu contra-intuitiv și contra-productiv.

Salut @alterego,

Mie mi se pare destul de clar, zice abonament nou si nu prelungire. Atunci când vorbești de abonament este logic ca vorbim de un număr nou, da am putea vorbi de prelungire daca ar scrie prelungire. Exprimarea e destul de clara, faptul ca fiecare din noi o interpretează cum vrea nu mai tine de Orange. 

@RafaHelper cum îmi spui că sunt PROST fără să-mi spui că sunt PROST?

Dai un răspuns ca cel de mai sus...

Și acceptând, prin reducere la absurd, că mă încadrez la categoria acelora pe care nu-i duce capul... ce motivație să existe pentru a opta pentru un abonament nou?

În altă ordine de idei chiar și în cazul prelungirii voluntare, pentru că abonamentul folosit acum nu mai există în oferta Orange, tot trebuie să aleg un abonament nou: ori notificarea aceasta spune, alege un abonament nou.

Și, dacă tot mă întind la vorbă, consider că astfel de notificări nu sunt oportune pentru clienții existenți, pur și simplu nu sunt în target.

MihaelaA
Ex Community Manager

Vă rog să rămânem pe subiect, nu este cazul să interpretăm și așa cum menționăm și în Principiile Comunității, dezbatem ideea (în acest caz notificarea și pagina web) și nu persoana 🙂

Înțeleg și apreciez ambele păreri și voi comunica mai departe colegilor feedback-ul.