anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament modificat fara acord

BAB-BY
Junior entuziast

Buna seara!

Mi-a fost modificat abonamentul in mod abuziv si mi s-a trimis si un telefon, cu punctele mele utilizate!!! 😡😡😡 NU AM CERUT ACESTE LUCRURI !!!! 😡😡😡

In incercarile se a solutiona problema mi se inchide telefonul, mi se spune ca exista cerere de anulare....dar trebuie sa astept sa ma sune cineva in 7 zile!!! Iar in toate aceste zile eu trebuie sa platesc un abonament mai mare pe care nu l-am cerut!!!!!

Ce alte variante mai am sa rezolv problema asta??? Daca nu mai am nici o alta varianta, voi apela la autoritati!!! 

31 Răspunsuri 31

BAB-BY
Junior entuziast

Buna. Nu...nu s-a obosit nimeni sa ia legatura cu mine...Le-am trimis si e-mail, am incercat sa mai sun....Raspunsul evident...."Asteptati!"

Am solicitat pe e-mail numarul de inregistrare al sesizarii, pentru ca nu mi l-a spus nimeni pana acum, si voi face plangere la Protectia Consumatorului. Daca nici aici nu gasesc rezolvare, probabil ii voi actiona in instanta...

Dacă le-ai trimis sesizare din secțiunea Contact, ai numărul sesizării automat trimis pe email. Verifică acolo!

FLo1
#StarMember

@BAB-BY: Oferta respectivă dacă nu a fost solicitată / acceptată atunci sigur se va reveni la ceea ce ai avut înainte cu returnarea atât a punctelor cât și a altor sume debitate pe contul tău. De ce nu se întâmplă peste noapte? Pentru că Orange nu are un singur client pentru a-l deservi exclusiv la orice oră DOAR pe acesta. De aceea este impus un timp mediu (nu obligatoriu) de răspuns, în funcție de volumul de operații și cereri care există pe flux la acel moment.

Important că ai depus cererea. Situația se va analiza și vei primi un răspuns. Chiar dacă ar trece și o lună situația se analizează pe întreaga perioadă menționată, deci nu rămâi cu pagube, însă orice rezolvare necesită timp de clarificare și soluționare. Te așteptăm cu o actualizare a situației când aceasta va exista. Numai bine. 

BAB-BY
Junior entuziast

Eu sunt de acord ca nu sunt singurul client... Dar de ce trebuie sa pierd eu timp, bani si nervi pentru incompetenta unei distinse doamne/domnisoare care s-a gandit ea ca imi prinde bine altceva decat ce am???? 

Imi pare rau insa daca dumneavoastra sunteti de acord cu asa ceva...eu NU !!!! 

Si toate astea cu atat mai mult cu cat in urma cu cativa ani s-a mai intamplat aceeasi poveste...insa atunci am zis ca nu ma afecteaza prea mult, am zis lasa ca au gresit...etc... Poate daca faceam de atunci sesizare la OPC nu se mai intampla acum!!!!

A greși este omenește, dar important este că orice greșeală / eroare se poate corecta. Da, ocupă din timpul fiecăruia, dar fiecare ia atitudine și acționează tocmai pentru a nu se mai încuraja astfel de situații. Important să se finalizeze cu bine.

BAB-BY
Junior entuziast

Da este omeneste sa gresesti....Dar oare daca eu as gresi si n-as plati abonamentul o luna, ce s-ar intampla? 🤷🏻‍♀️

Asta sper si eu!!! Sa se rezolve si sa se rezolve mai repede!!! Nu este deloc o placere sa stau sa ma plimb cu un bebelus prin Shop-uri sa rezolv probleme pe care mi le cauzeaza cineva...din "neatentie" !!!! Pana la urma pentru asta este acolo...sa fie atenta....poate chiar mai atenta decat mine la unele lucruri!!! parerea mea.... Daca gresesc... 🤷🏻‍♀️

Fost Membru
Neaplicabil

Din păcate asa este, companiile au voie sa greșească dar clienții nu au voie :), nu e corect dar asta e societatea din ziua de azi.

Tu dacă faci din greșeală cost 100 euro de exemplu pe companie nu o interesează, îți va spune ai greșit plătești 

Cam asa ceva.... 😔

Vreau totusi sa cred ca isi vor asuma greseala si se va rezolva tampenia asta!!!! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Am citit toate comentariile celor ce mi-au raspuns...am luat iar regulamentele la rand....toate sunt de partea mea....i-am sunat din nou... Raspuns: Asteptati, va sunam noi!!!! 🤯🤯🤯

Ce sa mai spun? 🤷🏻‍♀️

Voi reveni peste cateva zile sa va informez ce si cum s-a rezolvat! DACA se rezolva amiabil cu ei si nu trebuie sa apelez la autoritati!!!

Fost Membru
Neaplicabil

Durează pana te va suna ca sunt mulți clienți care fac reclamații și se iau în ordine, la atatea milioane de clienți nu poți oferi suport instant.

Sper sa ai parte de un răspuns pozitiv 

Pentru binele lor ar fi o alegere inteleapta sa isi asume cele 7 zile date pentru raspuns si solutionare, si sa vina cu corecturile aferente inainte sa mi se emita factura!!! 😐

BAB-BY
Junior entuziast

Buna ziua. 

Asa cum am promis, am revenit cu raspunsul la problema mea...

Dupa multe telefoane, timp de asteptare in zadar, nervi consumati si celebrul raspuns "Nu putem face nimic!!?" ....Am reusit sa rezolv problema!!!

Am cerut in mod insistent sa discut cu un superior!!! Desi mi s-a spus in nenumarate randuri ca nu se poate....s-a putut in final!!!! Evident ca distinsa operatoare care a provocat toata nebunia nu si-a recunoscut greseala nici in al 12-lea ceas...i-a spus superiorului si o alta poveste...si toate acestea in conditiile in care convorbirile sunt inregistrate!!! 😡  Si mai mult decat atat, problema s-a remediat in 48h!!!!! 

Asadar dragilor...va multumesc pentru toate sfaturile primite si va adresez la randul meu o mareeee recomandare!!!!

Daca veti discuta vreodata cu un operator Orange din departamentul de ofertare FERITI-VA DE DOAMNA/DOMNISOARA A. S.  !!!! Este de o incompetenta iesita din comun!!! 

Si tot pe aceasta cale doresc sa-i multumesc cu tot sufletul pentru ajutorul acordat si pentru remedierea problemei DOMNULUI C. M. !!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Daca va vedea acest mesaj sa fie mandru pentru felul in care isi trateaza clientii Orange si pentru faptul ca stie ce are de facut si cum sa rezolve o problema!!!! MULTUMESC !!!! 🙏🙏🙏🙏

Va doresc dragilor sa aveti colaborari cu Orange cat mai bune! 

Fost Membru
Neaplicabil

Mă bucur că ai reușit să rezolvi problema într-un final.

Însă nu e tocmai corect sa dăm date personale (nume și prenume) indiferent de modul în care aceștia au acționat.

O zi buna!

Buna ziua!

Chiar crezi ca nu este corect sa dau numele unei persoane, datorita careia trebuia sa platesc un abonament mai mare, sa platesc o rata la un telefon 2 ani de zile si datorita careia mi-am pierdut o saptamana plina de nervi sa rezolv o tampenie facuta de ea??? Serios???  😔

Iarta-ma dar mie mi se pare foarte corect!!! Poate fi oricine in situatia mea.... De ce sa pateasca si altii... Eu am avut noroc si am sesizat problema imediat!!! (Imediat insemnand cateva ore!!!) Dar altcineva poate nu va avea acelasi noroc!!! Sa va mai spun ca distinsa doamna nici macar sesizarea nu a inregistrat-o??? Si mi-a mai dat si un numar fals de inregistrare, desi am specificat faptul ca imi este necesar pentru plangerea la OPC!  Mai mult decat asta, a inregistrat ea o alta sesizare abia pe data de 12.07.2024 cand de fapt era termenul limita (7 zile lucratoare) pentru solutionare! Daca lasam lucrurile in baza dumneaei si daca aveam incredere in spusele ei, nu faceam decat sa accept tacit acele modificari facute fara acordul meu si sa platesc tot!!! De ce? Deoarece treceau cele 14 zile in care ai dreptul sa revii la vechiul abonament!!! 

Asadar...imi cer iertare draga domn, dar consider ca sunt foarte indreptatita sa ii dau numele doamnei/domnisoarei....si mai mult decat atat, sa-i multumesc domnului care m-a ajutat si a rezolvat problema!!!! 

Fost Membru
Neaplicabil

Trebuie sa te gândești că poate aceste persoane nu doresc ca numele lor sa fie postate public.

Sunt date cu caracter personal.

Si datele mele sunt date cu caracter personal!!! Si cu toate acestea convorbirile sunt inregistrate (nici macar nu ai dreptul sa spui ca nu esti de acord...."Prin continuarea apelului iti exprimi acordul pentru inregistrarea convorbirii..." ), datele mele personale sunt la dispozitia lor...de fiecare data se cer date din C.I., date din CNP....

Eu nu stiu decat un nume de operator, nici nu am garantia ca este numele ei real!!! Poate fi doar un nume utilizat  pentru convorbirile telefonice!!! 🤷🏻‍♀️ In schimb ce sa vezi....dumneaei are acces la tot ce inseamna datele mele....la siguranta mea as putea spune chiar?!? ( asta asa sa o dau putin in paranoia... 😁)

Asadar...unde este "confidentialitatea" ?!? 🤷🏻‍♀️