anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament fără perioadă contractuală?

Razvan
#StarMember
Ce părere aveți despre introducerea de către Orange a unui abonament fără perioada contractuala?
Orange Me, resurse de internet generoase, care sa concureze în mod real cu ceilalti operatori pe același segment de preț (5-6 euro).
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Teoretic ar fi un contract fără contract 🙂 ce sa zic,ar fi ceva in extraordinar și într-adevăr m-aș simți mai liber,în sensul că aș putea apoi oricând sa-mi renegociez contractul ori sa îmi achiziționez un telefon cu abonament fara a mai trece prin programul Early Upgrade.Daca pe langa aceasta facilitate ar veni după cum spui și tu cu o oferta generoasa de internet,sa zicem un 70-80GB lunar cu Cost Control activat,poate și happy night chiar ar fi fenomenal și ar bate concurenta fara doar și poate. Cine știe,poate în viitor,Orange va lua în considerare și acest aspect.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Romeo_
Senior certificat
As fi bucuros sa o vad si pe asta...obligativitatea de a sta”legat” timp de 2 ani e o chestie cu care nu am fost deacord niciodata.La Digi am abonamentele “expirate” ca sa zic asa si daca la inceput mai sunau sa faca o oferta pt a le prelungi,vazand ca oricum raman la ei nu au mai venit cu oferte noi.

Miha_Z
#StarMember
Romeo intre timp e posibil ca oferta sa se fi schimbat si sa beneficiezi de mai multe programe la un pret mai accesibil. Nu strica sa faci o intrebare.