anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament fără număr de procesare

Alberto95
Începător

Astăzi am incercat sa fac un abonament însă nu am primit nimica niciun răspuns daca sa finalizat procesul , daca mai am ceva acte de încărcat pe sit , cum pot legătură cu cei de la call center , nu am primit niciun număr de înregistrare ...sau de procesare

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai urmat toti pasii de comanda (eventual poti detalia cum ai facut comanda), ai primit vreo eroare ceva?

In principiu, comanda unui abonament este aproape identica cu a unui produs (telefon, accesoriu, etc). Uneori, nu se primeste confirmare instant, ci la cateva minute.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți suna la numărul 0374300300 sau să iei legătura cu ei prin Chat Djingo  sau chiar din pagina oficială de Facebook  , de unde le poți trimite un PM.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salut,

Verifică e-mailul, caută în inbox (inclusiv în folderul Spam/Junk) un mesaj de confirmare sau de procesare a cererii.

Verifică în contul tău My Orange, în secțiunea „Comenzi”, dacă solicitarea ta a fost înregistrată.

https://www.orange.ro/magazin-online/istoric-comenzi 

Poți contacta magazinul online Orange prin:

• apel la numărul 300 din rețeaua orange (apel gratuit).
  • apel din alte rețele sau din străinătate: apelează +40374 300 300 (apel cu tarif normal)
  • Email la adresa magazinonline@orange.ro

DanielaH
Moderator

@Alberto95, te-ai uitat în contul My Orange la secțiunea comenzi? S-a clarificat situația cu abonamentul?