anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament extem de scump

Nandy1973
Explorator entuziast

Abonamentul meu  s-a scumpit de la 116 lei la 230 lei.Ce se întâmplă?A zburat analogicul deci aveți banda de frecvență liberă pentru HD și 4K.Vreau să văd câ vâ pasă de abonați și aduceți îmbunâtâțiri atât în grila Orange cât și în pachetul Internațional și internetul să se apropie de cei 2300 Mb din contract nu povești.Aștept schimbări pe măsura abonamentului.Un an bun tuturor!

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate ai avut vreo reducere sau ceva pachete incluse, care nu mai sunt. Urmărește la detalii factură care este treaba.

Nu am auzit pe nimeni să i se dubleze factura dintr-o dată!

MihaiC99
Campion

Dacă perioada minimă contractuală s-a încheiat și ai beneficiat de reducerea de 50% în această perioadă, este normal. Contactează Orange și solicită o nouă ofertă, mai avantajoasă.

Nandy1973
Explorator entuziast

Abia am 1 an și 4 luni.Am vrut să vorbesc cu cineva de la Orange dar robotul nu mi-a dat opțiune să vorbesc cu un consultant așa că am renunțat.Cred că abia pe joi se trezesc din mahmureală

Poți să le lași un mesaj pe chat, iar când se vor trezi, îți vor răspunde.🙂

Vezi și în contractul tău ce scrie, să nu fi avut ceva care a expirat! Scrie-le din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde detaliezi tot ce trebuie.