la 22-04-2026 08:07 AM - editat ultima oară la 22-04-2026 08:43 AM de DanielaH
Bună ziua, eu am fost client la orange pe abonament,apoi m am portat la digi.Am revenit la orange,oferta 11,99 euro-reducere 8,99 euro.Ar fi 3 euro pe lună 12 luni.In aplicația myorange îmi apare 3,99 euro.De ce oare?Am sunat la 300,mi se a spus că la ei le apare 3 euro.Nu sunt lămurit deloc
22-04-2026 09:16 PM - editat 22-04-2026 09:17 PM
Am un abonament de 5 euro la digi, din anul 2016 și pana acum nu a crescut niciodată, digi cum de nu crește prețurile iar restu cresc ? 😂
Culmea ca digi a progresat foarte mult și se văd investițiile în rețea și totuși au menținut prețurile. Numai celor de la Orange și Vodafone le merge greu de cresc prețurile oare ? 😂
la 24-04-2026 01:18 PM
Salutare!
Mai verifica facturile din 2019 (nu mai retin exact, dar, daca vrei, as putea cauta).
Legat de servicii: desi se vede un progres, tot mai au de munca. Pentru unii, doar fraza "pot vorbi, nu ma intereseaza altceva" cam e lumina ochilor. Sa zic ca mai pica VoLTE si VoWiFi si ma "arunca" in 2G, tehnologie de acum 30 de ani?... In 2026 este deranjant. Pana acum, la Orange nu am avut niciodata probleme cu VoLTE (cu VoWiFi imi mai pica, dar indeajuns de rar cat sa nu bag de seama).
Legat de preturi: cand se vor face publice modul in care isi calculeaza profitabilitatea, cred ca vom putea comenta pe subiect. Pana atunci, presupunerile vor fi la mare cautare (si eu presupun un mod de calcul, dar nu stiu daca e corect sau nu).
24-04-2026 01:27 PM - editat 24-04-2026 01:29 PM
Ca și client, mă interesează prețul final, nu modul în care își calculează furnizorii profitabilitatea. În orice caz, există opțiuni, toți furnizorii au venit cu oferte competitive. Totul este sa iei in calcul si aceste clauze de majorare cand semnezi contractul.
La Orange/Yoxo poti gasi oferte mai bune ca la Digi. De calitatea serviciilor nu mai vorbesc, pe partea mobila Orange e net superior.
la 24-04-2026 01:46 PM
Sunt de acord ca pretul final il intereseaza pe platitor (clientul final), dar ar fi interesant si "sursa fondurilor" pentru pretul respectiv. Daca, de exemplu, Digi mareste preturile pentru publicitate (pe canalele proprii Digi), crezi ca firmele care platesc marit publicitatea vor tine preturile mici si nu vor adauga nimic in plus? Adica pe mobil platesc 5E, dar cand platesc pentru sucul X la care se face reclama sau kg de orez mai mult cu 4-5% la cateva luni cand se schimba reclamele, nu stiu ce sa zic, dar numai pret mic nu va fi. Ce am scris este doar un exemplu si trebuie tratat ca atare, dar curioziatea ramane: care este sursa fondurilor de Digi mentine tarifele? Motivul cred ca-l intuiesti: daca merg pe monopol sau pozitie dominanta, se pot impune tarife la discretie.
PS: unde lucrez, avem promovari la TV si tarifele au tot crescut (de emisie), chiar daca spotul publicitar a scazut timp de difuzare.
la 24-04-2026 02:06 PM
Nu voi comenta acest aspect, însă trebuie să recunoști că, fără Digi, prețurile ar fi fost probabil diferite în România. În prezent, tarifele sunt accesibile pentru majoritatea utilizatorilor, iar fiecare are libertatea de a alege furnizorul care i se potrivește.
Eu am ales Orange datorita calitatii retelei mobile.
la 24-04-2026 02:14 PM
Cosmote si Digi au introdus tarife reduse, nimic de contrazis. Buba e ca suntem indeajuns de maturi sa vedem ca se intampla ceva pe undeva si da cu virgula. Adica: ori Digi subventioneaza din alte servicii (cum au canale TV, nu am o problema sa inteleg ca ar putea veni de acolo, zona de unde Vodafone si Orange nu pot asigura venituri), ori ceilalti operatori "transpun la virgula" toate cheltuielile si Digi si le asuma (cat sa fie marja sa poata suporta cheltuieli tot mai mari). De asta eram curios.
PS: si eu am trecut la Digi in urma cu 3 ani jumatate, dar cu siguranta numerele respective vor pleca anul asta. Motivele le-am tot expus (plus ca sunt mai mult sau mai putin subiective, depinde de fiecare cum le interpreteaza).
la 24-04-2026 02:28 PM
Oferta Smart la portare de la Orange e destul de buna. In rest ar fi Yoxo (best deal).
la 24-04-2026 02:39 PM
Daca am elimina din ecuatie Orange Love, Yoxo e cea mai buna solutie pentru 1-2 numere (consider ca lipsesc prea putine la ce ofera).
la 24-04-2026 02:48 PM
La cum au evoluat lucrurile, Yoxo (best deal) a devenit o ofertă foarte bună, mai ales pentru că nu are perioadă contractuală. Dacă nu te interesează servicii precum number share, Orange TV Go, achiziții în rate sau plata pe factură, atunci pare una dintre cele mai bune oferte de pe piață.
la 24-04-2026 02:58 PM
Sa zicem ca la Orange TV Go parca as umbla putin. Daca ar merge si la Yoxo activarea optiunii Premium ("all inclusiv" pentru ce poate oferi serviciul in online), as fi fericit. M-ar scuti de televiziunea prin cablu la care nu ma uit (de fapt, la ce ma uit la televizor, pot receptiona si pe Orange TV Go). Strict legat de modul meu de utilizare, asta ar fi singura situatie in care as baleia intre abonament si Yoxo.
la 24-04-2026 03:16 PM
Orange TV Go merită, mai ales că oferă foarte multe canale gratuite, inclusiv pentru clienții de telefonie mobilă. Prin campania Pinata pot activa gratuit opțiunea Orange TV Go de cel puțin două ori pe campanie . Din ce am înțeles, Digi a început să fie mai restrictiv și oferă acces la Digi TV doar celor care au abonament TV și fibră.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor