la 12-09-2023 03:43 PM
Doresc portare din reteaua Vodafone in Orange. Am confirmat datele persoanale si abonamentul. Astazi, Orange imi comunica ca se poate continua cu portarea doar la plata unui avans de 200RON. 😂
A mai patit cineva, e o practica generala? In magazinele Orange este la fel?
la 12-09-2023 04:27 PM
Cred ca se refera la Preventel (o baza de date a operatorilor).
la 28-09-2023 10:10 AM
De ieri sunt oficial abonat Orange, fara niciun avans. Se pare ca a doua incercare a fost cu noroc. Am primit contractul prin Cargus, l-am semnat si in cateva zile lucratoare m-am trezit fara semnal, avand cartea de Vodafone inca in telefon. Cartela noua am obtinut-o de la Orange store, totul s-a rezolvat in cateva minute.
la 28-09-2023 10:15 AM
Excelent. Totul e bine când se termină cu bine. Să-l utilizezi cu folos. Te mai așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții.
la 28-09-2023 11:15 AM
Felicitari!
Totusi, pachetul nu a venit si cu cartela? La mine, la serviciile fixe, routerul mi-a venit cu cartela sim in acelasi pachet (nu era introdusa in aparat, parca doar in cutia care continea cutia routerului si contractul, cu tipla intacta). Mi se pare ciudat sa trimita telefonul fara cartela, in special la portare.
PS: singurele dati cand nu am primit cartela blanc (nu cartela prepaid cadou) au fost la fidelizari, dar cartelele cu numere le aveam deja (fiind fidelizare... era ciudat sa schimb cartela cu fiecare telefon).
la 28-09-2023 11:28 AM
Am primit doar contract, telefon nu asteptam pentru ca n-am comandat decat pachet de telefonie. Posibil sa fi avut cartela si sa o fi lasat in colet la retur cu contractul duplicat semnat. Nu m-a incurcat foarte tare, doar 1-2 ore fara semnal pana mi-au dat cei de la Orange store un SIM compatibil.
la 28-09-2023 11:48 AM
In cazul meu ma asteptam sa am cartela sim intrucat, in cazul internetului fix prin SIM cartela si routerul se imperecheaza si stiu ca nu pot fi folosite in alte combinatii (alt sim in routerul primit sau alt router cu sim-ul primit) decat cu modificare in sistem (desi sunat in centrala).
Oricum, sa folosesti seriviciile in conditii optime si sa te bucuri de telefon!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor