Salutare!
Nu știu dacă sunt fix cu 50 euro mai mici decât la liber, dar trebuie să vezi ce se întâmplă cu punctele, pentru că ele valorează de trei ori mai mult la achiziție cu prelungire din Magazinul online. Acestea se pot câștiga și din încărcarea cartelelor prepay cu valoare de minim 6 euro, dacă folosești și un card Orange Money, pe care,dacă îl folosești plătind cu el , câștigi până la 5 euro lunar moka și așa mai departe.
Sunt posibilități pe care nu le ai la alții, dar trebuie să ții cont de asta și să înțelegi că Orange n-au fost niciodată prea darnici, cu atât mai puțin în aceste vremuri de criză, când se uită cum să reducă din costuri.
La cartelă e mai avantajos pentru că nu ai contract, iar dacă nu ești mulțumit, poți pleca oricând, iar la abonament, ești oarecum ,,legat " o perioadă prin intermediul unui contract. Este avantajos și la Orange dacă iei servicii la pachet (eu am așa ceva) și o să constați că există servicii bune, la prețuri oarecum convenabile. Cu un singur serviciu, nu prea este rentabil și nici puncte nu ai de unde acumula!
Părerea mea!