Întrebare cu răspuns(uri)

Activare opțiune roaming 12 euro

Salut. Vreau să activez roaming pe cartela mea prepay (pe care azi am încheiat perioada opțiunii anterioare). Vreau să activez opțiunea de 12 euro cu beneficii în roaming. Dacă plec din țară în perioada 7-10 iulie, SEE, am valabil convorbiri naționale, normal și între 7 și 10 iulie roaming, urmând ca până la 24 iulie sa reintre beneficiile naționale ale opțiunii de 12 euro?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Tatidane: Ai intuit corect. Conform descrierii opțiunii, vei avea și perioadă activă în România astfel încât utilizarea în roaming nu îți va pune problema. Național, vei putea folosi resursele fără probleme, atât ca minute cât și ca internet mobil. Vacanță plăcută!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Tatidane: Ai intuit corect. Conform descrierii opțiunii, vei avea și perioadă activă în România astfel încât utilizarea în roaming nu îți va pune problema. Național, vei putea folosi resursele fără probleme, atât ca minute cât și ca internet mobil. Vacanță plăcută!

Am încărcat cu opțiunea de 12 euro. Încă am opțiunea de roaming inactiva. Nu trebuia să se activeze automat la încărcare? Mi-e teama sa nu pierd beneficiile naționale la activare...

@Tatidane: Pe cât posibil încearcă să ștergi datele personale din atașamente (număr telefon, adresă, email, date personale)
Revenind, ai încărcat cu credit sau opțiune cu resurse? Ți s-a confirmat încărcarea cu resurse efectuată?

@Tatidane: Dacă ai încărcat credit (nu opțiune cu resurse conform imaginii atasate) atunci activează opțiunea cu resurse de 12 euro apeland la 300 - Serviciul Clienti (vezi sa nu ti se consume din creditul incarcat), sau ChatBotul DJINGO (din pagina de contact a orange) pentru activarea opțiunii din creditul încărcat inițial. Din pacate din meniul *100# : ramura 3 (Optiuni), apoi ramura 2 (Opțiuni cu minute) nu poti incarca decat cu optiunea de 16 euro.
Revino pe topic cu rezultatul acțiunii sau pentru alte detalii.

@Tatidane: Ai verificat contul (apel la 333 sau în MyOrange) dacă ai resursele alocate? Dacă da, atunci activează manual roamingul. Eventual poți să dai și un restart la telefon.

@Tatidane: Mă bucur că ai rezolvat problema. Ce a fost în final: o chestiune de timp sau activare manuală sau în urma unui restart? Oricum pentru activări de VoLTE e nevoie de restart dacă nu au fost active înainte.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!