Întrebare fară răspuns

Mi s-au promis 30GB bonus la portare la abonament

M-am portat cu o cartela la abonament cu opțiunea fun 8 mi s-au promis 15GB de net nat. Plus 30GB bonus, bonusul nu l-am văzut nici în ziua de azi după aproape o lună de la portare

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Ai primit pe email oferta pe care ai menționat-o? Poate opțiunea se activează după un anumit timp specificat. Ce beneficii ai în acest moment?
Poate ar fi bine să trimiți un email din secțiunea Contact (https://www.orange.ro/contact/) să fie verificat exact numărul tău de telefon. În comunitate nu putem verifica punctual situația

Bună@Teodora,
Depinde ce scrie în contractul semnat sau trimis pe email, pentru că vorbele, din păcate, nu prea au vreo relevanță. Dacă ai în contract așa ceva, e în regulă.
Poți verifica și în My Orange, secțiunea ,,Setari cont"- Documentele mele, de pe laptop/desktop si să vezi ce scrie acolo. Dacă nu, apel la 300 sau My Orange, secțiunea Contact, Chat Djingo și vezi ce rezolvi.
Succes!

Agentul fie îți dublează cantitatea de net la portare, fie îți acordă bonusul. În cazul tău, cred că doar ți-a dublat cantitatea de net și nu ți-a acordat acei 30 Gb. Punctual, poți solicita rezilierea contractului, pentru o ofertă care nu s-a concretizat.

Buna Teodora,

In oferta actuală de portare traficul de internet se dublează pentru contractele incheiate pe perioada de 24 luni.
Standard abonamentul Fun 8 ofera 15 GB, prin oferta de portare primești dublu, nu primești 15 cei inclusi in abonament plus 30 GB suplimentari.
Pe prima pagina a contractului ai mențiunea aceasta

O seara plăcută.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!