Întrebare cu răspuns(uri)

2 cartele cu acelasi numar

Buna. Stiti cumva daca se poate in momentul de fata sa ai doua cartele (nano sim-uri) cu acelasi numar de telefon (acelasi abonament)? Daca raspunsul e nu, stiti daca e in vedere sa se implementeze asa ceva pe viitor?
Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Nu avem un astfel de serviciu si nu sunt planuri de dezvoltare in acest sens.
Avem lansat doar serviciul de Number Share, unde poti gasi mai multe detalii aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (50)

Da (57)

53%

57 membri au votat cu DA

50 membri au votat cu NU

53% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu știu dacă există ce iți dorești tu, dar mă întreb cum ar funcționa. Când se primește un apel, sună ambele telefoane și se poate răspunde la ambele?
@ Nicu_10 Tu ce îți dorești mai exact de la acest serviciu? Cum ai vedea că ar trebui să funcționeze?

Viitorul nu-l stiu, dar, in momentul de fata, nu se poate acest lucru..
Fiecare numar de telefon este asociat cu o serie de sim.. nu stiu daca nu este posibil pe viitor sa se asocieze mai multe serii de sim unui singur numar, dar, cred ca implicatiile sunt destul de periculoase..
Nu prea cred ca vrea cineva sa se poata.. s-ar putea sa te trezesti ca mai au si alte "n" persoane acelasi numar de telefon ca tine.. si, nu cred ca vrei asta..
Sunt multi care din asta traiesc.. din clonare diverse.. la fel de bine te-ai putea trezi ca altii folosesc serviciile si tu platesti..

Acelasi numar pe 2 SIM-uri nu se poate. Daca s-ar vrea (dar nu se vrea) s-ar putea un singur abonament cu resurse share la 2 numere. Daca veti gasi un operator "dispus" la asa ceva.... al lui sunt.

Sută la sută nu e posibil, dar poti face deviere apel pe un alt telefon astfel incat atunci cand unul pe unul nu răspunzi, se deviază la al doilea telefon respectivul apel .
Iti spun ca nu se poate pentru că am încercat la un alt operator chestia asta si au fost foarte fermi ca nici un operator nu are așa ceva .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Nu am auzit de așa ceva și nici nu are cum să fie posibil!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Nu avem un astfel de serviciu si nu sunt planuri de dezvoltare in acest sens.
Avem lansat doar serviciul de Number Share, unde poti gasi mai multe detalii aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Serviciul Number Share functioneaza doar pe anumite dispozitive.
Exista vreo solutie pentru cazul urmator?

Am un autoturism dotat cu sistem de telefonie cu cartela sim (nu are bluetooth) daca aveam doua simuri cu acelas nr. practic unul il instalam in autoturism si unul in telefon, cand sunt apelat pot alege la care din ele sa rapund...
Momentan sistemul din masina nu il pot folosi desi semnalul este mult mai bun daca introduc cartela in acest sistem de asemenea calitatea sunetului este exceptionala...

Larahau pai este atat de simplu sa iti pui un dispozitiv bluetooth in masina acum si nici nu costa mult. Cred ca ai iesi mai ieftin cu un bluetooth decat sa platesti doua SIM-uri cu acelasi numar. Cu noua legislatie rutiera nici nu concep sa nu am bluetooth in masina si chiar nu-i inteleg pe cei care risca amenzi uriase in loc sa-si monteze un sistem bluetooth,ca sa nu mai zic ca e atat de comod...

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Argos: Este simplu. Conectezi camerele printr-un sistem cu DVR sau conectate la router 4G care funcționează cu acel SIM. Nu e nevoie ca fiecare cameră să dețină propriul SIM, pentru că este ineficient. Topicul inițial era despre telefoane, iar în acest caz povestea se schimbă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!