Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ofertă la portare cu achiziția unui telefon Samsung galaxy S10 plus

Bună ziua! Tocmai ce mi-am făcut cont Orange. Mă interesează care sunt ofertele de portare cu achiziția unui telefon Samsung galaxy S10 plus. Sunt în rețeaua VDF de peste 15 ani, dar sunt tare dezamăgită de ofertele de "fidelizare" a clienților. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri și sper că întrebarea mea nu este nepotrivită aici.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna! Ca sa-ti faci o idee, poti incerca sa faci o simulare pe site.. Eu, la portarile pe care le-am făcut, am primit reducere si la abonament, la prețul care apare pe site..
Poti suna la 0374300300 pentru a vorbi cu un consultant despre oferta de portare, găsești mai multe informații și poti incerca o simulare in link.. dar, cred ca e mai bine sa vorbesti, pentru oferta finală..
Sau, poti sa mai astepti putin, ca poate se redeschid magazinele din 15 mai si poti profita de vreo oferta.. cine stie.. :)
https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/

Oferta de telefoane la portare în ORO.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Nici Orange nu stă prea bine la fidelizare, dar așa este la toți, din păcate. Totuși, la portare, ofertele sunt cât de cât mai bune. Ți-au pus colegii variante. Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!