la 17-11-2025 06:23 PM
Salut! Vreau să îmi prelungesc abonamentele! Am 4 abonamente în total, iar 2 sunt în perioada de fidelizare. În prezent, unul este de 11 euro/ lună iar altul este de 18 euro/ lună. Am încercat să vorbesc în mai multe departamente, oferindu-mi aceleași abonamente, numai unul singur îmi oferea 9 euro/ lună. Ideea e că dacă aș prelungi așa, s-ar resimți foarte puțin în factură, întrucât plătesc lunar 73 euro pe toată factura.
Aveți ceva sfaturi? Eu aș vrea să ajung la măcar 7 euro/ lună, cu nelimitat totul. Și da, am încercat la departamentul de retenție, acolo am primit oferta de 9 euro...
Concurența are prețuri mult mai mici, și ceva mă face să mă portez din 2 în 2 ani...😅
Primul număr 20.33 € / luna
Al doilea număr 10.67 € / luna + optiuni 5.26 € / luna + cellular Apple Watch 2 € / luna
Al treilea număr 18.30 € / luna
Al patrulea număr 17.79 € / luna
la 17-11-2025 06:27 PM
Salutare!
Ești în afara perioadei contractuale? Ai verificat și din My Orange ce variante îți dă?
la 17-11-2025 08:35 PM
Da, imi da oferte de la 20 euro in sus!
la 18-11-2025 05:40 AM
Încearcă să vorbești cu cei de la Magazinul online la adresa magazinonline@orange.ro.
Succes!
la 18-11-2025 09:50 AM
Salutare!
Inteleg ca din 4 abonamente, doar 2 sunt iesite din perioada minima contractuala (sau te afli in ultimile 3 luni). Ce perioada ai ramasa la celelalte doua? Ai ceva preferinte la resurse? Nu de alta, dar la 20E pentru un numar mi se pare cam mult (cam toate ofera nelimitat si acces la roaming SEE).
Ca recomandare: fa-ti un inventar la nevoi (pentru fiecare numar) si cere prin Djingo ceea ce vrei.
PS: cand spui ca-ti ofera de la 20E in sus, e pentru un numar sau pentru mai multe?
18-11-2025 01:55 PM - editat 18-11-2025 01:56 PM
Salut! Mi se oferă 20 euro per număr! Eu am nevoie de internet si telefonie nelimitată, resursele in roaming nu imi sunt de folos!
Ideea e că nu pot ajunge la un preț mai bun decât 9 euro,la departamnetul de retenție, iar un număr, are 23 de ani vechime...
Aș fi vrut măcar 7 euro
la 18-11-2025 02:09 PM
Strict parerea mea: 20E e mult (cred ca cu doua exceptii, toate abonamentele ofera totul nelimitat, iar accesul la roaming este disponibil la orice abonament).
Ai nevoie de telefon? Ma gandesc pretul asta (20E) ar putea include si rata si atunci parca mai vi de acasa. Cat mai ai din celelalte numere pana ies din perioada? Te intreb pentru ca, la un moment dat, am avut un numar iesit din perioada minima (din cele 3 detinute) si, la fel, abonamentele oferite erau in jur de 10E. Am asteptat sa ajunga si celelalte la "maturitate" si atunci am obtinut 20E pentru toate 3 si suplimentar un telefon in rate fara avans (rata era cam 5E suplimentar, deci 20+5=25E lunar pentru 3 numere plus un telefon). Bine, ma incadram in Orange Family si de aici am avut niste reduceri (vorbim de acum 3 ani).
Deci, recomandarea mea ar fi sa astepti pana se apropie si celelalte numere si mai incearca o data. Eventual fa o vizita intr-un magazin (eventual atat in Shop, cat si in Store).
Totusi, nu stiu daca as zice sa te grabesti: vin sarbatorile si ma gandesc ca vor fi ceva oferte. La mine a fost o promotie la Huawei (o reducere suplimentara fata de cea oferita de Orange).
la 18-11-2025 06:49 PM
Am prelungit cu 9 euro! Au totul nelimitat, este abonamentul smart plus 15, redus la 9 euro! eu zic că e ok, totusi am inclus in pretul unui abonament, două. Sunt mulțumit și așa! Nu se poate trece deodata la oferta de 5 euro! Si nici nu poti avea chiar așa pe gratis...😂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor