anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Neva Jet 5G de la zvon la realitate

FaraUnID
Campion certificat

Stiu ca exista deja un topic legat de acest telefon aici https://comunitate.orange.ro/questions/2084693-orange-neva-jet-posibil-ieftin-5g , dar topicul respectiv are marcata o solutie, motiv pentru care am hotarat ca este mai bine sa discutam aici despre acest Orange Neva Jet 5G, mai ales ca acum avem si cateva informatii oficiale despre dispozitiv.

 

Orange Neva Jet - Scrie viitorul cu tehnologia de mâine

 

O revoluție vizuală cu un ecran panoramic de înaltă definiție - Orange Neva Jet are un design exclusiv și modern, cu ergonomie intuitivă pentru o experiență bogată.

 

Ecranul mare de 6,5 '' Full HD+ Amoled panoramic fără margini, curbat pe cele două margini laterale ocupă o suprafață mare a telefonului: dimensiunea sa de 95% este printre cele mai mari de pe piață.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MkciGTEyk6c

 

Un design elegant combinat cu performanță

 

Orange Neva Jet este echipat cu un procesor performant Qualcomm Snapdragon 855 și dispune de 128 GB spatiu de stocare bruta (utilizatorul mai are la dispozitie cca 110 GB) ce poate fi suplimentata cu ajutorul unui card de memorie si 6 GB memorie RAM.

 

Compatibil 5G - Telefonul Orange Neva Jet este ultima noutate în materie de tehnologie 5G, ce suporta in teorie viteze maxime de 1,6 Gpbs.

 

Senzor foto triplu 48+20+8MP - Capturează momentele tale preferate cu camera triplă de înaltă tehnologie și de ultimă generație și depășește granițele cu unghiul ultra-larg de 123 de grade.

 

Acumulator de capacitate mare de 4.000 mAh - Ideal pentru vacanțe sau zile lungi. Acumulator de generatie noua ce suporta încărcare ultra-rapidă (sunt necesare doar 5 minute pentru a încărca echivalentul a mai mult de 2 ore de autonomie).

 

Procesor 855 Qualcomm Snapdragon - Procesor ultra-performant, cel mai rapid disponibil. Primul chip compatibil 5G, asigură multi-tasking impecabil și timp de răspuns rapid. Acesta oferă o excelentă experiență pentru toate sarcinile zilnice.

 

Inteligență artificială ancorată pe întregul smartphone vă recunoaște fața și vă analizează fotografiile. AI aduce un sistem inteligent de gestionare a fișierelor și optimizează performanțele smartphone-ului în funcție de nivelul de utilizare.

 

De asemenea, veți beneficia de traducere vocală în timp real și de Google Assistant. Pentru aparatul foto, analiza inteligentă și precisă a obiectelor în profunzime, permite o estompare optică în timp real, pentru a capta cu ușurință toată frumusețea peisajelor;

 

CARACTERISTICI TEHINICE:

 

- Dimensiuni 159.2 mm, 73.4 mm, 7.9 mm

 

- Greutate 171 g

 

- SINGLE SIM

 

- NU DISPUNE DE APEL Wi-Fi

 

- Autonmie stand-by 225 h

 

- Android 9

 

- Incarcator USB-C

 

- Display capacitiv

 

- 16 milioane de culori

 

- Sunet Dolby Atmos X Ultra

 

- Cititor de amprenta sub ecran

 

- Filmare slow motion cu 960 cadre pe secunda

 

Se pare ca la achizitia acestui telefon se ofera acces GRATUIT timp de12 luni la serviciul Lookout Premium.

 

Orange Neva Jet este comercializat - in tarile in care a fost lansat - la pretul standard (adica fara abonament de 899 euro si asta in conditiile in care modelul original, nebrand-uit si fara bloatware este vandut cu pret ce oscileaza in jurul sumei de 800 dolari, in timp ce la abonament pe 24 de luni pretul pleaca de la 399 euro.

 

Daca si in Romania se vor mentine preturile mai sus mentionate...... o sa cam dea cu virgula pentru Orange.

19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Super frumos.. Mult timp m-am uitat la caracteristicile telefoanelor cu sigla Orange, dar, am realizat ca sunt slăbuțe..

Gianni
Cunoscător certificat
Prețul este interesant, la fel și telefonul; acum depinde dacă este destul de combatibil cu cererea clienților. Problema este că nu dispune de apel Wi-Fi care este important pt. unii clienți.

Razvan
#StarMember
Mie mi se pare scump, ecran generos, dar este IPS, baterie mare aici este un atu, procesorul printre cele mai bune (numărul 2). Toate telefoanele nou lansate ar trebui sa aibă inclus Volte și Vo-wifi, mai ales că tehnologia 4G a ajuns la maturitate.

Neaplicabil
Hm, am urmarit si video-ul de prezentare. Telefonul nu este rau , dar cu siguranta as spune o parere sincera daca il aveam in teste pentru a vedea cat de mult tine bateria, ce aplicatii poate sa ruleze pe telefon , daca sacadeaza camera foto si multe alte aspecte.

Vio73
#StarMember
Așa cum spuneam și eu în trecut, era de așteptat să vină și orange cu ceva acceptabil pe partea de 5g, și iată că a făcut-o! Este un telefon bun, care merită luat în calcul.

Anonim
Neaplicabil
Este de fapt un ZTE brand-uit, nu? Sau mă înșel? ;) La prețul ăsta nu m-aș avânta să îl cumpăr, sincer! Specificațiile sunt bune dar aș prefera un alt brand.

FaraUnID
Campion certificat
Corect! Orange Neva Jet este ZTE Axon 10 Pro 5G rebrabduit pentru operator. Problema Jet-ului este ca vine cu firmware customizat Orange (asta se traduce prin faptul ca update-urile și patch-urile de securitate vin de la Orange când are Orange chef - o spun din propria experienta cu SPV-urile), o tona de bloatware și la un preț asemănător cu modelul original echipat cu soft curat. În aceste condiții nu vad de ce as alege clona în locul originalului. Mai ales dacă au aproximativ același preț!

FaraUnID
Campion certificat
Iata ca mult asteptatul (de unii) Orange Neva Jet 5G si-a facut timid aparitia si in magazinul online Orange cu urmatoarele preturi de achizitie: - 2982 lei impreuna cu abonamentul Orange Me 30 - 3502 lei impreuna cu abonamentul Orange Me 21 - 3747 lei impreuna cu abonamentul Orange Me 11 - 3649 lei impreuna cu abonamentul Orange Me 16 - 4400 lei pret standard - de la 166 lei rata lunara impreuna cu abonamentul Orange Me Start 8 Pagina telefonului in magazinul online https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-neva-jet-128gb-blue La preturile practicate de Orange Romania prefer sa achizitionez modelul original cu firmware original si fara bloatware marca Orange in el.

Anonim
Neaplicabil
La prețul ăsta, cu siguranță nu l-aș cumpăra. Este potent, de acord, dar sunt alte variante din partea unor branduri consacrate.

Jay
Campion certificat
Hmm.. asa e.. cam scump.. si pana la 5G mai este cale lunga... atât de lunga încât sigur vor fi si telefoanele mai ieftine.. poate, între timp vor apărea și 5G dual-sim..

Anonim
Neaplicabil
Să sperăm că se va ieftini tehnologia deși eu nu prea cred. Firmele producătoare vor încerca să recupereze pierderile și vor mări prețurile.

FaraUnID
Campion certificat
Se vor ieftini garantat. In momentul in care terminalele 5G vor ajunge sa se produca in masa, la nivel macro, pretul acestora va fi apropiat de cel al terminalelor 4G / 4G+. Personal as fi tentat de o fidelizare cu acest Orange Neva Jet, doar daca operatorul va veni cu o oferta care sa ma faca sa uit de alternativele existente la momentul actual.

Jay
Campion certificat
Depinde cum vor să recupereze.. tot deodată sau cate putin.. ca dacă vor tot, trebuie sa aiba si cu cine..

Ascary
Campion certificat
Daca se va prelungi pandemia vom vedea iphone-urole la un euro ;))