Întrebare cu răspuns(uri)

Activare SIM nou orange - nu pot încărca cu 3 euro credit

Am vrut să activez o cartelă SIM nouă și am primit un mesaj după introducerea cartelei SIM in telefon: incarca 3 euro credit și primești promoțional opțiunea de 6 euro.
3 euro este o valoare de credit ce nu poate fi încărcată de pe contul meu on-line.
Problema e că am contactat Orange iar ei erau complet depășiți in sensul că nu știau despre a aceasta oferta la un SIM nou.
Întrebarea este de ce nu se pot pune 3 euro credit și ce părere aveți despre acest lucru

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Online poti reincarca, intr-adevar, cu minimum 4 euro. Daca vrei sa reincarci cu 3 euro credit, nu optiune, alege sa reincarci de pe un abonament Orange sau de la o casierie Orange.
Daca, insa, decizi sa reincarci direct cu o optiune (cu valoare de minimum 3 euro), cartela ta va primi resursele acelei optiuni pentru care te-ai decis, nu pe cele aferente optiunii de 6 euro din sms-ul promotional pe care l-ai primit.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (17)

68%

17 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

68% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Ai putea să rogi pe cineva să îți transfere 3 eur prin opțiunea de transfer credit :). Cu toate că nu știu dacă vei putea folosi acel credit pentru activarea opțiunii despre care vorbești.
Eventual pune un link cu oferta la care faci referire să nu fie menționat că trebuie să ai o anumită valoare în cont pentru activarea opțiunii

Ca și promoție e ok sa încarci cu 3 euro și să primești o opțiune de 6. Partea ciudată este că nu poți încărca cu 3 euro și atunci de ce mai faci aceasta reclama? Eu incarc cu cât am nu cu cat credeți voi că ar trebui sa am Îmi propui ceva la 3 euro însă nu-mi dai așa ceva decât după ce incarc cu 5. Unde-i logica?

Da...ciudata strategia asta. Din Orange Shop oare nu se pot face incarcari mai mici de 4 Euro? Online sigur nu se poate. Poti sa-ti activezi o optiune de 3 Euro, dar nu sa incarci efectiv 3 Euro credit.

Eu cand mi-am luat sim-ul, am avut oferta 6 Euro cu prima luna platind doar 5 Euro (credit deja prezent pe SIM). Din a doua luna, evident a trebuit sa incarc cu 6 Euro pentru reactivare.

Poți să încarci și cu opțiune de 3 euro din contul tău Orange, e același lucru, nu trebuie neapărat să fie credit efectiv. Ai screen shot atașat.

Teacher, nu stiu daca o sa mearga asa. :)) Pentru ca tu cand incarci cu optiune, practic platesti deja acea optiune in avans. Nu ar avea cum sa-ti activeze optiunea de 6 Euro in conditiile in care tu ai dat deja cei 3 Euro pentru activarea unei alte optiuni.

Ok, atunci reîncarcă cu 4 Euro. Nici mie nu mi se pare un lucru prea ok, sa reîncarci cu credit, ca să ai opțiune...?! E puțin absurd, dar dacă chiar vrei, poți reincarca cu 4 Euro, cred că acea suma de 3 euro este minim, dar poți reincarca cu mai mult, nu se supără nimeni :)

Ideea e că eu folosesc simul pentru internet pe un modem wifi și era oferta buna avand în vedere că de fiecare dată când se termină netul sau expiră opțiunea arunc SIM-ul și activez altul

Nu se pot transfera de pe abonament decât valori cuprinse intre 4 și 200 de Euro. Transfer credit se poate efectua de pe alt prepay cu valori cuprinse intre 1-3 euro.... Poți să îți reîncarci din cont 4 euro, și îți activezi opțiunea de 6. Asta este singura varianta care îmi vine in minte. Sau rogi pe cineva de pe prepay cu credit suficient sa îți transfere 3 euro.

Rogi un prieten sa îți încarce 3 euro, din meniul selfcare *100#, poți selecta o valoare cuprinsă între 1 și maxim 200 de euro, depinde valoarea abonamentului și bonificația clientului.

Salut! Online poti reincarca, intr-adevar, cu minimum 4 euro. Daca vrei sa reincarci cu 3 euro credit, nu optiune, alege sa reincarci de pe un abonament Orange sau de la o casierie Orange.
Daca, insa, decizi sa reincarci direct cu o optiune (cu valoare de minimum 3 euro), cartela ta va primi resursele acelei optiuni pentru care te-ai decis, nu pe cele aferente optiunii de 6 euro din sms-ul promotional pe care l-ai primit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!