Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Magazinul Orange stie si preturi in LEI, dar si EURO

Salutare,

Am observat ca magazinul Orange poate afisa de acum atat preturi in LEI cat si in EURO ca o setare default.
Poti alege din partea dreapta sus daca vrei sa vezi preturile in LEI sau in EURO.
Mi se pare utiliza aceasta funtionalitate, voi ce parere aveti?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Ascary, fix cat ala de la bnr.. cred :D

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Ascary, am crezut ca vorbim de preturile afisate pe site, la telefoane.. La cartela, probabil ca sunt afisate preturile fara tva si de-asta nu-ti iese paritatea, dar, nu am avut niciodata prepay, deci nu pot sa ma pronunt prea mult... eu nu beau cafea, dar, multumesc! :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Preturile telefoanelor sunt la fel pe principiul cartelelor, doar că puse în alt fel. E ilogic sa vanda cu același preț cu care cumpără. Ilogic și falimentar.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

E bine ca s-a pus si varianta in Roni, asa vom sti din star cat costa un produs. Ma bucur ca ce s-a discutat in Comunitate a condus la aceasta implementare.

Prețul este afișat in euro pentru ca atunci când cumperi produsul,se face conversia valutară la schimbul de zi și au de câștigat. Dar, nu au voie decât sa încaseze lei. Nu mi se pare normal cât timp plătim in lei.

Nu stiu de ce mai afiseaza euro ca oricum nu poti face plata decat in lei, dar probabil ca le convine fluctutia preturilor raportata la euro.

Tocmai ce am observat si eu astazi functia asta si sincer, o apreciez foarte mult .
Consider ca pretul din magazin treburie expus in moneda nationala in primul rand, caci asa pot calcula exact cat cumpar, ma simt mai respectata ca si cetatean si nu exista fluctuatia unei monezi straine .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!