Întrebare fară răspuns

Cel mai avantajos abonament pt. internet nelimitat

Care este cel mai avantajos abonament pt internet nelimitat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din cate stiu eu, nu exista abonamente cu internet nelimitat.. Cele mai avantajoase abonamente, la acest moment, din punctul meu de vedere, sunt Orange Me start, abonamentele fara telefon... La abonamentul de 19€ ai 100 GB.. Poti sa-ti suplimentezi internetul, daca reincarci cartele prepay pentru prieteni, din contul tau My Orange..
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Ca si persoana fizica cele mai avantajoase abonamente de voce sunt cele din categoria Orange Me Start (aka SIM Only), asa cum a mentionat @Jay si care sunt disponibile aici https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html#simo In speta Orange Me Start 19, abonament ce include 100 GB de internet lunar, adica trafic mai mult decat suficient pentru un utilizator casnic mediu.

Trebuie retinut faptul ca ceea ce se vede pe site este oferta comerciala si poate fi negociata in functie de bonitatea clientului sau daca vii din portare.

Pentru acasa, daca ai retea, poti opta pe un abonament de fibra, abonament cu trafic nelimitat din toate punctele de vedere https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho... sau daca ai acoperire 4G poti opta pentru Internet Fix 4G https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho....

In cazul unui Home Net 4G, daca stii sa pui bine problema si/sau daca mai alte servicii Orange pe cont, poti obtine trafic necontorizat cu mentinerea vitezei si fara a fi taxat suplimentar.

Salut. Depinde de care internet dorești, poți să ai internet fix, sau mobil. Nu exista internet nelimitat, dar poți să ai până la 100 GB pe internet fix, iar pe internet mobil, până la 60 de GB. Nu stiu care dintre ele te-ar interesa pe tine. Poate ne dai detalii despre ce buget ai și dacă vrei internet pentru telefon, tableta sau PC/laptop.

Acum depinde la cel fel de internet te referi: fix sau mobil, cu voce sau fără.
Internet nelimitat, dar cu reducerea vitezei după consumarea unei anumite cantități de GB au doar abonamentele Home net 4g de 16 (de 16 euro), cu 160 GB și Home net 12 (de 12 euro), care include 80 de GB. După consumarea traficului respectiv, vitezele scad la 256 kbps (download) și 128 kbps (upload). Mai poți activa ceva opțiuni suplimentare de 3 euro/lună pentru încă 20 GB în plus. Aceste abonamente au trafic nelimitat noaptea ( între orele 00 și 7.00), cu condiția să mai ai trafic de internet neconsumat. Dacă ai mai multe servicii de la Orange, prețurile la acest tip de net pot scădea considerabil.
Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...

Restul abonamentelor au trafic mai puțin și fără cost control (adică după terminarea traficului, se face cost suplimentar), cu excepția abonamentelor de internet mobil, la care poți plăti o opțiune de cost control, de 1,5 euro/lună , pentru a nu intra pe cost suplimentar (ți se reduce viteza după consumul de GB incluși). Sunt 2 abonamente: unul de 9 euro, cu 10 GB și altul de 11 euro, cu 20 GB. Și aici, dacă ai mai multe abonamente de la Orange poți primi reduceri consistente la prețul abonamentelor și mai mult trafic de internet.
Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/abonamente/orange-net/

Dacă dorești abonamente de voce și net, aici sunt două categorii ( cu telefon și fără). Abonamentele care au telefon inclus, au un trafic de internet mai redus, după care se intră pe cost suplimentar, iar cele fără telefon, au un trafic mai consistent, după care se intră pe cost suplimentar.
De exemplu (cu telefon):
Orange Me 11 (11 euro/lună)- minute și sms-uri naționale și în roaming nelimitat, 200 minute internaționale, 5GB net, dintre care 4,10 GB în roaming.
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html;
Iar la abonamente fără telefon:
Orange Me 8 (8 euro/lună)- nelimitat minute și sms-uri naționale, 200 minute internaționale, 38 GB net.
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html
Ai mai jos atașate și poze cu cele două categorii de abonamente de voce și internet.
Succes!

Sincer, la cei 30 de GB cât am pe luna, nici nu prea se justifica sa fie nelimitat. Am auzit pe multă lume că întreabă de internet nelimitat prin magazine, și când li se explică că nu este posibil, dau din cap a lehamite. Asta este, chiar daca nu se consuma atâta internet, oamenii tot așteaptă, cât mai mult, la preț cât mai mic.

Eu am 10 Gb din abonament si 6Gb net vechime si mi-e mai mult decat suficient. Nici eu nu inteleg goana asta dupa internet nelimitat. Poate ca suna bine denumirea. ;)

@Razvan, e cu dus și întors, vechea poveste, cartela sau abonament. Sincer nici un abonament nu mi se pare de lepădat, daca vine cu un telefon bun și resurse rezonabile. Te înscrii în Orange Suporter, mai ai net in plus.... E o linie subțire de demarcare.

Din prisma resurselor și mai ales a cantităților de date naționale incluse în EO, la 5 euro (plus TVA) e cea mai buna combinație de la Orange. Dacă vrei și roaming, mai era un abonament de 7-8 euro (tva inclus) și 50 Gb net.

Si eu ma gândeam la un moment dat, daca sa trec la cartela, pentru ca sunt mai multe resurse, dar, mi s-a parut mai comod sa raman pe abonament.. acum am 9gb numai pentru vechime :D.. nu cred ca am ajuns vreodata sa consum din bonus :)).
Voi vedea la următoarea prelungire daca raman pe abonament la ambele numere pe care le folosesc sau trec unul pe cartela..

Da, cam putin internet la abonamente.Trebuie sa ai un abonament destul de mare ca sa ai internet.Eu dau 14€ si am 5 G + 3G fidelitatea.Ii topesc imediat.Am vorbit cu cei de la Orange si nu am acces la mai mult net doar daca imi maresc abonamentul

@Halow_87 Cu putin noroc ai putea sa treci pe abonamentul Orange Me Start 14 care ofera 15GB + 50GB + Bonusul de vechime in retea.

Cand ti-ai negociat ultima data abonamentul?

Daca te afli in perioada contractuala si ai mai putin de 6 luni pana la finalizarea contractului poti sa renegociezi contractul.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3321 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Nu exista internet nelimitat dar daca incarci cartele de minim 6 euro si iti ei si orange love ai giga in plus de internet pe langa cel bonus de la vechime.

Cred ca foarte important ar fi o analiza a consumului efectiv din punct de vedere al tau ca utilizator. Mai depinde totodata și de device-ul pe care îl utilizezi,dar și de zonele pe unde vei utiliza. Spre exemplu, de cele mai multe așa zis pragul nelimitat,generează doar o stare de confort ... eu pot spune ca sunt power user (date mobile 24/24 ... aplicațiile mele rulează in background etc), și pot spune ca ma încadrez in cei 16 GB lejer. Ce vreau eu sa spun este ca ar trebui sa evaluezi nevoile. Spre exemplu dacă ești un utilizator de waze/gmaps,posibil sa ai nevoie de un plafon de net care sa tinda spre nilimitat,și asta datorită oacilatilor și a volumului de date din traficul acestor aplicatii. Sper sa îți fi fost de ajutor :)

Probabil daca se vrea internet nelimitat, cel mai indicat este sa se apeleze la un abonament de tip colibri, care este doar pentru internet.

@Ascary, și al meu este nelimitat, adică mi se reduce viteza la un moment dat, daca îmi consum resursele, dar nu rămân fără net. Oricum, in medie cam 15 GB utilizez, deci nu ajung nici măcar aproape de limită.

@vio73, nu-i pt mine acel love/satelit caci am doar o cartela prepey suspendata
si pentru client nou e 91 lei pe luna.
Comparativ e de multe ori mai scump decat doua abonamente mobil la DIGI 20 lei/luna.
Sa zicem ca fara satelit/TV o suma ok e 50lei/luna; sa fim amabili ca asa vreau eu.
Uite ce am eu cu 20 de lei pe luna:.consum contorizat de 110 GB si daca platesc 8eur ajung aproape sigur la 180GB.
Pe telefonul meu nou nu prind 4g la orange doar la digi.
Daca as dori pot sa folosesc 180 GB cu pret de 38 lei/ luna iar la orange cu 50lei/luna e inclus 160 GB.
Dar am destul cu resursele ce le platesc in cei 4 eur adica 110 GB.
Pot adauga 30 gb per abonament(2.4eur) si o voi face cand e cazul.
Pentru 2 ani am un cost de 480 lei si la tine vei plati mai mult ca dublu 1200 lei dupa 2 ani.
Satelit gasesti si la altii.
Primele 3 luni am pret la jumate.

@eeegg, 100 de GB lunar...crezi ca o să ajungi in vreo lună la asemenea consum? Mie mi se pare că undeva la 20-30 GB este un consum rezonabil. Nu știu ce nevoi ai tu, ce e drept.

@teacher stiu ca pt folosire normala e ajuns si 20 gb dar nu ca inlocuire de internet fix
am avantajele ca imi iau netul in rucsac daca merg prin tara de exemplu la un workshop si stau peste noapte la o cunostiinta ... (sau internare spital)
nu consum mai multde 120 GB cu consum mult pe youtube si daca mai vreau trafic pot opta pt mai mult simplu ca buna ziua

la comentariul dinainte pt internet la rural prin 4g
-o fi ok oferta pt oameni cu 2 abonamente de 12 eur fiecare sa isi ia home net 4g in pachetul ala nou pt rural se mentioneaza aici https://www.orange.ro/love/satelit/client-nou/
mai platesti 6 eur pt 200 gb dar si 24 eur pt telefonie

cu 2 abonamente optim am si minute si am si net pana in 180 GB la 7eur/luna comparativ cu cei 20 si de eur pt minute si internet 4g e o diferenta

orange iti face oferte de alea hai si asta hai si asta ca imediat ajungi la 40 eur la luna(netflix + tv satelit)
oare cu tv satelit esti in viitor sau in trecut? vine 5g si ei iti dau tv satelit in pachet ce trebuie sa-l folosesti 2 ani daca nu vrei majorari

Intr-un an imi iau telefon 5g si astia cu tv satelit se mai plang ca atunci cand ploua nu merg toate programele

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!