Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum este posibil ca la un abonament de 50 Ron sa primesti doar 1500 mb?

Cum este posibil ca la un abonament de de 50 Ron să primesti doar 1500 mb internet pe mobil?Asta este jaf la drumul mare !!! Rusine Orange!!!!

maf.marius
maf.marius

maf.marius

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
maf.marius
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Am abonament de 11 euro!!!

maf.marius
maf.marius

maf.marius

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
maf.marius

Nu -i posibil asa ceva din partea lor.Sa ai abonament de 11 euro si sa primesti 1,5 gb. internet pe mobil!!!Rusine Orange !!!

maf.marius
maf.marius

maf.marius

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
maf.marius

Ok. Poți să detaliezi ce resurse ai? Apoi vedem cum ajungem la o soluție. Poate nu ai înțeles tu ceva, sau nu ți-a fost explicat bine. Arata-ne resursele de care dispui în acești 11 Euro. Care probab de fapt sunt vreo 8-9 plus TVA.

Ar fi mai bine să se autosesizeze ei si sa vadă ce abonament am si cât primesc pentru un abonament de 11 euro dar nu ai sa vezi asa ceva din partea lor.Stie doar să jefuiască oamenii!!!

maf.marius
maf.marius

maf.marius

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
maf.marius

Banuiesc ca ai acel tip de abonament din imagine si ai achizitionat si mobil( desi apare 5Gb). In acest caz resursele sunt mai putine decat daca ai fi luat doar abonament fara mobil. Eu am facut fidelizare fara mobil si de aceea am resurse mai multe.

Este posibil să ai abonament cu 5 gb net și telefon subvenționat.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Stimate domn, aici nu e locul sa insultati pe nimeni. Suntem aici pentru a va ajuta. Nu vrea nimeni raul nimănui, ci sa ajungem împreună la o soluție bună pentru dumneavoastră. Acum daca ne lăsați să vă ajutăm, va fi tot spre binele dumnevoastră. Va mai rog încă odată, sa îmi spuneți ce tip de abonament e, și ce resurse aveți. Am văzut că a fost identificat tipul de abonament de către colegii de aici
Resursele dumnevoastră sunt atât de puține deoarece ați optat pentru achiziția unui telefon. Pentru că și telefon bun și mulți MB nu se pot obține la nici un furnizor. Sugestia mea este, in cazul in care nu doriți să îl majorați, sa dați în SMS la 321 cu textul Steaua, și veți primi, după fiecare meci castigat 500 de MB, plus 100 MB la fiecare gol marcat. Ar fi o metoda de a va crește numărul de resurse de net.

Domnule Maf, ne putem liniști un pic și să dăm niste detalii, așa cum te-au rugat și alți colegi, înaintea mea? Dacă veți continua pe același drum, ne pare rău, dar nu putem să vă ajutăm, noi nu putem vedea ce conține abonamentul dv...

Am cel putin 10 ani de cand sunt client Orange

maf.marius
maf.marius

maf.marius

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
maf.marius

Ar trebui un preent de pe contract sau din aplicația My Orange a domnului să vedem despre ce e vorba,altfel vorbim vorbe . Deci vrem o dovadă că are 1,5 GB la un ab. de 11 euro.

Eu nu cred ca mai exista la Orange abonamente cu doar 1.5GB, poate abonamentele speciale pentru anumite categorii de persoane, dar acelea sunt undeva la 2/4 euro, in niciun caz nu sunt de 11euro.. Daca ai abonament, primesti net inclusiv pentru vechime, 512mb pentru fiecare an in retea, la 10 ani de exemplu, ar insemna ca numai netul de vechime ar fi 5GB.. Nu te supara, dar, eu as vrea sa vad intai o captura/poza/etc, din care sa reiasa acest lucru, ca sa cred.. Asa, e simplu sa strigam rusine, fara sa dovedim si de ce.. Si, daca este un abonament dintr-o oferta de acum cine stie cati ani, nu te opreste nimeni sa-ti modifici abonamentul..
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me-special/

Initiatorul are abonamentul Orange Me 11 cu resure exclusiv nationale, abonament ce a iesit din oferta comerciala la data de 4 iunie 2018. Acest lucru se traduce prin faptul ca abonamentul respectiv poate fi repozitionat oricand doreste pe motivul mentionat anterior.

Doar ca (,) copilul nu primeste piept pana nu plange...

Sau Dzeu iti da dar nu-ti baga si in traista pentru ca eu refuz sa cred faptul ca el a facut o solicitare de repozitionare a abonamentului in functie de nevoile sale de comunicare si a fost refuzat de catre companie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!