anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai avantajos abonament față de cartelă prepay?

Anonim
Neaplicabil
Sunt curios ce variantă de abonament aș putea lua în calcul față de cartelă prepay și care ar fi avantajele.
15 Răspunsuri 15

Jay
Campion certificat
Depinde de nevoile tale.. dar as spune ca abonamentele fara telefon sunt foarte ok.. si stii exact ce platesti lunar si pe ce te bazezi.. La 9€ ai 40gb, nelimitat min nat si 200 min internationale.. Aceasta este oferta care apare pe site.. daca vorbim de prelungire, cred ca poti discuta direct la fidelizare, in functie de perioada contractuala ramasa.. si poti sa-ti iei si ce telefon vrei, pentru ca ai si posibiltatea de a-l lua in rate.. Eu, avand 3 abonamente pe numele meu, la ultima prelungire cand l-am portat pe al patrulea, am avut posibilitatea unui abonament Orange Me 11 fara telefon la 6€... adica la jumatate de pret.. aparea pe site si am intrebat.. 🙂 https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Anonim
Neaplicabil
Fără telefon! De câțiva ani buni îmi cumpăr telefon la liber. Aștept sugestii de abonament avantajos față de cartelă.

Vio73
#StarMember
Probabil ca abonamentele Orange Me start sunt mai avantajoase, dar doar daca ai Love si Family pe cont, ca sa obtii ceva reduceri. De exemplu, eu am un Orange Me start 9, cu o reducere de 2 euro, la care am 48 Gb net (resurse plus bonus vechime). La cartela e bine ca ai net la liber, dar in rest, e mai complicat, ca sa nu mai zic ca nu ai nici minute nelimitat. Sau la ofertare se poate obtine un Orange me start de 8 euro/luna, cu 50 Gb net inclusi. Daca nu conteaza pretul, de la Orange Me start 14 in sus, ai resurse zdravene. Dar parca ar suna mai bine sa fie nelimitat.

FaraUnID
Campion certificat
Abonamentele SIM ONLY https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html#simo si unde poti avea pana la 100 GB de internet arata destul de atractive. Acum depinde numai de tine, adica tu stii cel mai bine care sunt nevoile tale de comunicare si in functie de aceasta poti alege abonamentul care se muleaza cel mai bine pe criteriile tale. Vezi ca pe site este prezentata oferta standard dar care poate fi negociata.

Razvan
#StarMember
Orange Me start la 8 euro (tva inclus), cu 50 Gb net bonus și acces în Roaming SEE. Fata de cartela prepay este mai scump cu 0,84 euro, în care ai doar 30 Gb bonus net, ma refer la EO de 6 euro (fără tva) și fără acces în roaming SEE.

TheSpecialist
Maestru
Definirea termenului "avantajos" presupune multe aspecte. 1.Ce te interesează mai mult la un abonament? Resurse naționale, minute în Roaming, internet? 2.Esti deja abonat Orange? Cata vechime ai în rețea? 3. Vrei un abonament cu număr nou? Vrei prelungirea unui contract deja existent, care se afla sau nu în perioada contractuala? Sau vrei sa portezi un număr din alta rețea? 4. Întra în discuție și oferta bussines? 5. Abonament cu sau fără telefon (aici am văzut ca ai optat fără telefon). Toate aceste aspecte trebuie luate în considerare, fiecare își aplica propriile "filtre" în luarea deciziei. Părerea mea este ca nu exista UN abonament avantajos, ci sunt MULTE abonamente avantajoase la Orange , în funcție de nevoile de consum ale fiecărui client.

Laura_cio
Senior
Depinde ce abonament vrei, cu/ fără telefon. Ai niște poze cu relații despre ceea ce include și preț.

Ascary
Campion certificat
Pentru mine abonamentul de 7 euro este ok. Intradevar trebuie sa mai caut ceva net prin bonusurile și promoțiile Orange dar în rest e ok.

Vio73
#StarMember
Dacă omul este pe prepay, nu are cum să ia ceva ce se dă la Ofertări de abonamente. Probabil că se încadrează la această ofertă: https://www.orange.ro/abonamente/migrare-de-la-cartela/

Ascary
Campion certificat
Recitește întrebarea Vio:)) Colegul întreabă de un abonament mai avantajos după prepay

Vio73
#StarMember
Nu știu exact, dar probabil că atunci e vorba de abonamente standard. Și în acest caz, abonamentele Orange Me Start sunt cele mai avantajoase.

Romeo_
Senior certificat
Cocolosh,poti suna un consultant Orange si iti va explica ce abonament este mai avantajos decat cartela prepay(daca exista). ;)))

Neaplicabil
din pacate este o foarte mare problema cu trecerea la abonament de la prepay. avand vechime la cartela,am strans o multime de net,si minute/sms (sunt super ok). trebuie mentionat ca toate beneficiile acumulate dispar cand treci la abonament. am intentionat sa trec cu 2 cartele la abonament...dar am renuntat. ca sa am net mai mult,pentru family,am cerut o oferta cu 8 euro,cu net cat mai mult,fara roaming,si cu telefon (vechime+buy back+cash). ...acasa am realizat ca am semnat un abonament de 10 euro:)))). ulterior am inteles ca datorita telefonului pe care l-am ales. deci,am renuntat sa trec si cu a doua cartela. deocamdata,dar nu raman fixat cu ideea asta,cand voi gasi ceva pe placul meu,trec imediat si a doua cartela. deci,avantajos este abonamentul care iti recompenseaza pierderea financiara si resursele,si aceste oferte fluctueaza,depinde ce cauti . p.s.: as vrea sa punctez inca doua aspecte legate de abonament,sms lungi sunt percepute ca mms,si sms catre germania si anglia sunt taxate foarte mult,m-am trezit si cu ~5euro cost suplimentar,de asta inca folosesc cartela unde asemenea probleme nu apar.

Valadoryn
Junior entuziast
Orange me start este cel mai avantajos pentru toate buzunarele