Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Mesajul de la Cronos

Poate sa imi explice cineva mai in detaliu mesajul care vine de la Cronos? scrie ca mai am x MB dar nu scrie din cat e totalul, atat pentru national cat si pt SEE.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pai, important e sa-ti spuna cat mai ai, cred eu.. Si, probabil sunt foarte multe informatii si caractere, asa ca pe sms iti spun doar ce mai poti consuma si daca ai cost suplimentar.. Si la mine scrie tot cat mai am.. dar, in My Orange se vede inclusiv din cat.. Eu nu am mai sunat de luni de zile la cronos, ma uit doar in aplicatie..
Nu prea am apucat sa consum netul.. Am 2 abonamente.. data se vede o.mica diferență.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Dacă vrei un cronos mai detaliat poți accesa contul tău Orange sau aplicația my acount, acolo găsești totul în detaliu, cât ai avut cât ai consumat și cât mai ai. Eu asa verific tot timpul, mi se pare mult mai practic.

In mesajul postat arata exact cati MB mai am disponibili nationali, pentru vechime... Intr-adevar nu zic cati MB ai in abonament sau cartela fiindca ei merg pe premisa ca aceste lucruri sunt deja cunoscute. Daca esti la abonament ai contractul in care iti sunt prezentate toate beneficiile, iar la PrePay la reincarcare iti sunt prezentate resursele pentru fiecare cost in parte.

@dafirom, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!