Întrebare cu răspuns(uri)

Ați aflat de aplicația Orange Phone?

Astăzi am aflat de ea și mi se pare interesantă. Vouă nu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Aplicatia aceasta exista de ceva timp https://www.orange.ro/aplicatii/orange-telefon/index.html si nu este un produs care wow si care sa vina cu ceva inovator.

Cum de altfel exista si Orange Video Call, Orange VR Experience sau Orange Radio. Cea din urma am utilizat-o o perioada destul de indelungata doar ca nu prea s-au ingrijit sa actualizeze posturil de radio.

Din moment ce operatorul nu prea s-a zbatut sa o promoveze cred spune destul de multe.

O IDEE PENTRU ORANGE ROMANIA - Actualizati aplicatia Orange Radio https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange...., revizuiti baza de date cu posturile de radio, eliminati-le pe cele nefunctionale si oferiti trafic gratuit in cadrul aplicatiei pentru toti clientii Orange care au o optiune prepay activa sau un abonament.

In fond este aplicatia voastra, o aplicatie ce ofera acces la o gama extrem de diversificata de posturi radio si podcast-uri din intreaga lume, de ce nu o promovati si de ce nu o sustineti cu trafic gratuit in aplicatie?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Si eu am aflat azi si pare o aplicatie interesanta. In atasament gasiti mai multe informatii despre aplicatie.

Bun punctul tau de vedere, FaraUnID. Eu nu prea ascult radio si atunci cand o fac il folosesc pe cel din masina. Dar fiind o aplicatie proprie ar trebui sa fie promovata corespunzator.

Și eu am aflat tot azi de ea. Mi se pare o varianta îmbunătățită și rapida a accesării contului My Orange. E gratuită, dar trebuie sa ai o conexiune la internet.

Asa m-am gândit și eu.. ca nu auzisem de ea.. am vazut-o, cu siguranta, cand am instalat tot ceva de la Orange si a aparut la cautare in google play..

Stiam de orange phone, insa nu o folosesc. Nu este o aplicatie care cere foarte multe accese, insa nu ma ajuta mai mult decat o face telefonul in sine:)

Salut!

Aceste aplicatii ca Orange telefon sau Orange Radio nu apartin de Orange Romania ci de Orange Global.
Orange Romania este posibil sa poata transmita feedback pentru acestea la devoltatorul principal dar nu le poate dezvolta sau actualiza.
Nefind un produs Orange Romania probabil le promoveaza cand cer cei de la Orange Global.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!