Întrebare cu răspuns(uri)

Cum utilizez orange Tv Go?

Cum pot utiliza Orange TV Go?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Activează mai întâi opțiunea Orange TV Go potrivită nevoilor tale, pe numărul cu care ți-ai creat un cont online Orange. Poți să vezi aici ce opțiune ți se potrivește cel mai bine, iar dacă nu ai încă un cont online, îți poți crea unul acum.

Indiferent dacă ai sau nu o opțiune Orange TV Go activată, poți accesa conținutul gratuit din Orange TV Go în aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro: canalul Orange info, filmele sau posturile TV oferite gratuit în cadrul promoțiilor. Trebuie doar să te conectezi cu datele contului tău Orange.
De exemplu , la abonamentul Orange Me 11 ai 5GB internet din care 4.10 poti folosi in roaming SEE cu bonus 27 de canale TV inclusiv canalele PRO si Movie Go Unlimited inclus , poti activa optiunea pentru doua luni gratuit , dupa care costa 4 euro , eu am avut-o activata in timp ce ma aflam la Londra pentru cateva zile si am putut urmari emisiuni tv pe smartphone

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Dacă ai o opțiune Orange TV Go activata, trebuie mai întâi sa descarci aplicația AppStore sau Google play. Activarea Orange TV Go se face printr-un cod primit prin sms.

Se utilizează prin intermediul aplicației respective, pe care o descarci din google play, app store sau de pe desktop/laptop, accesând secțiunea orange tv go. Ai acces la o multitudine de programe gratuite sau contracost, în funcție de pachetele și ofertele pe care le ai la Orange.

Se descarca aplicația de pe App Store(Ios) sau Google Play (Android), dar e nevoie de un abonament Orange TV, o opțiune Orange TV Go sau un abonament de voce Orange Me.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Dacă ai și tv de la Orange, e chiar o opțiune care te scapă de griji cam pe oriunde mergi. Au o gamă variată de programe tv, filme, poți înregistra emisiunile preferate, etc.

Astăzi am primit bonus Orange TV Go gratis pentru trei luni. Este super. Recomand! Activarea este foarte simpla. Trebuie urmați pașii, pornind de la mesajul primit. Sunt canalele mele preferate, plus câteva bonus! :) Mulțumesc, Orange!

Cum să nu? O poți folosi de pe orice, dar nu prea multe device-uri în paralel. Eu o folosesc la greu pe laptop când nu sunt acasă.

Salutari,
Avand in vedere jobul meu de natură e de travel *,
Am optat la aceasta oferta Orange TV Go,bineinteles cu anumita oferta valabila fiind si cu Tv prin fibra acasa,am primit un bonus ca ce sa vezi pe urma,ca nu mai am anumite canale pe Orange Tv Go cu mentionea ca trebuie sa activez alta optiune, pentru aplicatie , este totusi o varianta destul de nasoala atata vreme cat se promite ceva la inceput sa iti fie pastrat acel serviciu o sa apelez la relatii clienti sa vad ce zic si ce pasi trebuie facuti ca sa am la fel beneficiile.
Azi întâmplător, m-am întâmpinat cu aceasta problema,iar ca preturi, pe langa abonament au destul de mari,daca vrei si mai multe avantaje.

Salutări,
Am reusit sa iau legatuta la Serviciul clienti,legat de acest aspect,dar domnita de acolo mi-a tot zis,ca s-au schimbat anumite grile de canale si in oferta,de aceea nu am acest beneficiu, iar cand am intrebat legat de :contract, asa ceva nu am vazut in contract specificat, ca atunci cand la voi se modifica ceva,ma obligati sa zic asa,ca sa am aceeasi grila de canale,sa mai platesc in plus,desi eu am full la tot,iar ca raspuns, ca va lua legatura cu colegii stricti legati de TV pentru ca pe ea deja o depaseste oferta si cele solicitate de mine,ca sunt oferte noi* ,ca voi fi sunat de catre unul de catre colegi departament TV.
Iar la final,am avut un ultim aspect legat de aceasta nelamurire,care sigur cel putin cu mine nu se vor mai intalni, adica:
Atunci cand semnezi un contract, unde amar scrie,ca de drept ei isi pot lua anumite masuri de a modifica aceeea amarata de grila de programe, am si zis asta numai aici aud asa ceva,sau am dat exemplu, daca la alt operator a zis,da am atatea programe, ce e drept,prin notificare sa zic asa ,m-au anuntat ca daca mai vreau un canal care e inclus in aceea grila se va percepe o mica taxa, dar aici nici de cum, taie fac ce vor ei ,de capul lor,iar banii sa vina cu plasa,daca se poate, ceea ce m-a dezamagit enorm de tare treaba asta,iar pentru chestia asta,renunt,cand se va putea,deocamdata la acest serviciu, la caz ca nu o sa pot ajunge cu ei la o intelegere,iar ei nici macar sa anunte.
Dezamagit complet de acest aspect al serviciului, cel putin pe parte de TV, desi am fost si eu parte din aceasta echipa,dar fara sa mint*,explicam acelui om ,mic,mare,fie el de orice varsta,ca sa inteleeaga,de multe ori ii insemnam tot cu pixul,sa se vada, clauze si cele importante,care te intereseaza cand semenzi un contract.
Asa ca Orange,ca si alt operator, nu as da nume,dar e pe aceeasi platforma in colaborare, cu Orange,cine a mai avut probleme sau cunoaste, stie operatorul, cel putin pe mine,m-au pierdut din acest aspect, cel putin pe parte de TV.
Multumesc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!