anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo oferă 1GB date la 9 lei 😂

Blue12
Senior

2899.jpg

Asta da răsfăț! Mă întreb cine a venit cu aceasta idee deosebita? Ar merita o promovare 😂

15 Răspunsuri 15

La momentul lansarii, se puteau primi (ca reducere luna urmatoare sau pe card in caz de inchidere) 0.25 lei/GB neutilizat. Tin minte ca facusem un calcul: daca nu foloseai deloc netul (caz ipotetic, evident), ajungeai la vreo 15-16 lei la abonamentul cu internet maxim (si cu roaming). Acum, pentru 2-3 lei in plus ai nelimitat. Un avantaj a fost faptul ca nu s-a umblat la abonamentele active, ci doar la ofertele cu activari noi.

Facand o comparatie cu ce s-a inceput si cum arata azi (la 5 ani distanta), evaluarea este subiectiva:

• clientii noi, care ar fi dorit mai mult net la 10 lei, nu cred ca-l vor accepta (in jurul meu, cred ca numar pe degetele de la o mana persoanele care ar consuma sub 5GB lunar)
  • clientii vechi nu stiu daca vor face modificari, cu atat mai mult cu cat sunt pe primele abonamente (cu bani inapoi si roaming) si nu au consum cat sa faca diferenta dintre abonamentul actual de 19 lei (totul nelimitat si roaming).

Plus ca, daca stai sa te gandesti, cu exceptia Digi, nu mai ofera nimeni limitari de minute sau sms-uri nationale, indiferent de abonament (si subliniez abonamente, nu cartele prepaid) si majoritatea vor merge pe acel nelimitat (indiferent de consum).

Pentru modul meu de consum, sansele sa utilizez lunar doar 1GB sunt minime (media lunara cam e in jur de 10GB, dar e medie, nu consum maxim). Cand am testat aplicatia, m-am incardat binisor in 10GB (bine, am trecut toate actualizarile telefonului/aplicatiilor prin WiFi, ceea ce in mod normal nu prea se integreaza in "utilizarea mea normala" plus ca am evitat sa descarc harti offline pe date mobile).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.