la 22-07-2025 01:15 PM
Asta da răsfăț! Mă întreb cine a venit cu aceasta idee deosebita? Ar merita o promovare 😂
la 22-07-2025 03:48 PM
La momentul lansarii, se puteau primi (ca reducere luna urmatoare sau pe card in caz de inchidere) 0.25 lei/GB neutilizat. Tin minte ca facusem un calcul: daca nu foloseai deloc netul (caz ipotetic, evident), ajungeai la vreo 15-16 lei la abonamentul cu internet maxim (si cu roaming). Acum, pentru 2-3 lei in plus ai nelimitat. Un avantaj a fost faptul ca nu s-a umblat la abonamentele active, ci doar la ofertele cu activari noi.
Facand o comparatie cu ce s-a inceput si cum arata azi (la 5 ani distanta), evaluarea este subiectiva:
Plus ca, daca stai sa te gandesti, cu exceptia Digi, nu mai ofera nimeni limitari de minute sau sms-uri nationale, indiferent de abonament (si subliniez abonamente, nu cartele prepaid) si majoritatea vor merge pe acel nelimitat (indiferent de consum).
Pentru modul meu de consum, sansele sa utilizez lunar doar 1GB sunt minime (media lunara cam e in jur de 10GB, dar e medie, nu consum maxim). Cand am testat aplicatia, m-am incardat binisor in 10GB (bine, am trecut toate actualizarile telefonului/aplicatiilor prin WiFi, ceea ce in mod normal nu prea se integreaza in "utilizarea mea normala" plus ca am evitat sa descarc harti offline pe date mobile).
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor