la 22-07-2025 01:15 PM
Asta da răsfăț! Mă întreb cine a venit cu aceasta idee deosebita? Ar merita o promovare 😂
la 22-07-2025 01:25 PM
Cam e de cateva luni, dar vin cu intrebarea: 2E pentru 1GB fara roaming sau 4E pentru nelimitat si roaming (cu TVA inclus).
Cel mai probabil se doreste migrarea catre abonamentele cu roaming.
Chiar si 10 deja sunt putini pentru o mare parte din utilizatori.
la 22-07-2025 01:27 PM
Eu abia acum observ, sincer. Tocmai cand imi expira perioada contractuală si ziceam ca trec pe yoxo. Mie imi ajungeau 10gb, dar cu 1Gb clar nu fac nimic.
la 22-07-2025 01:41 PM
Si mie imi ajung 10GB pe luna (de obicei ma incadrez), dar... As face o comparatie cu preturile din piata:
Din cate vezi, toti au in euro, fata de pretul in lei la Yoxo si toti sunt mai scumpi. evident, daca ai mai multe numere... preturile difera.
PS: la Digi am o * de spus la abonamentul nelimitat la 5E: Nu sunt corecti cu publicitatea. Abonamentul e 9.6E si nu anunta ca e redus.
la 22-07-2025 01:37 PM
Chiar și la un preț de 2 euro, ar trebui să includă date în roaming, deoarece acestea se calculează proporțional cu pretul platit.
Acest abonament reprezintă o alternativă ideală pentru cei care vor să renunțe la telefonia fixă în favoarea unei soluții mai mobile. Abonamentul fiind potrivit pentru cei care vor să-și limiteze timpul petrecut online sau pentru cei care doresc un detox digital.
la 22-07-2025 01:49 PM
Ca alternativa la telefonul fix, da. Cred ca e cea mai buna alternativa (sau pentru bunici, dar, parca nici la ei nu stiu cat ar fi indeajuns. Cei cu copii/nepoti plecati afara... apelurile video cam consuma internet).
Legat de roaming: Ce zici, facem un exercitiu de imaginatie? Cat crezi ca ar dura pana vor fi subiecte/topice in care se vor plange ca nu pot utiliza netul conform formulei (adica vreo 2GB in SEE la 9 lei/2 euro)? Stiu, nu poti consuma mai mult in roaming decat ai in abonament/optiune pe cartela. Am postat de mai multe ori link-ul cu modul de utilizare, dar prea putini incep de acolo sa verifice.
PS: stiu ca sunt destui care consuma mult, dar "uita" ca au WiFi in casa/locul de munca/scoala.
la 22-07-2025 01:52 PM
Ar suna frumos oferta 2 GB in roaming și 1 GB national.🙂
la 22-07-2025 01:59 PM
Suna, dar nu se poate. 🙂 Nu poti primi "in chirie" mai mult decat "acasa". Si Comisia Europeana a specificat acest lucru: daca ai o cantitate limitata in tara, nu o poti depasi in roaming SEE, chiar daca pretul platit.
Si cred ca am facut o greseala de calcul: 9 lei e cu TVA inclus, iar calculul e pentru pretul platit fara TVA, deci, ochiometric, ar fi cam 1.5GB in SEE, nu 2.
22-07-2025 02:24 PM - editat 22-07-2025 02:24 PM
Concurența oferă deja roaming la prețuri de 2 euro, iar din punctul meu de vedere, mulți clienți Yoxo ar fi fost dispuși să plătească 1–3 lei în plus pentru a beneficia de o cantitate de date decenta fara a mai fi fost necesară reducerea acestora.
la 22-07-2025 02:34 PM
Daca vorbim de concurenta Digi, s-ar putea sa ai dreptate, dar:
Cred ca la comparatia astea ne-am putea limita si cred ca ar fi cea mai graitoare: in acelasi pret ai de ales: ori net mai mult, ori convorbiri mai multe. Majoritatea le vor dori pe amantrei (internet mult si convorbiri multe la un pret in lei).
Solutia optima? Nu pot raspunde pentru ca nu o stiu. Fiecare isi cunoaste nevoile. Pentru un "capitan de nava pe apele internetului", 1GB e pistol cu apa chioara. Pentru cine poate folosi WiFi-ul mai mult (eu, cel putin, imi tin conectat telefonul la WiFi atat acasa, cat si la birou), acel GB la 9 lei nu stiu daca mi-ar ajunge. As putea face o proba sa vad daca m-a sputea limita, dar in concediu cu siguranta nu mi-ar ajunge (in ultimii 2 ani, am folosit in roaming aproximativ 4-5GB pe navigatie si radio online plus sincronizare de poze).
22-07-2025 05:14 PM - editat 22-07-2025 05:19 PM
Viteza la DIGI scade dupa 200 GB, au crescut limita. La abonamentul de 5 euro limita e 200 iar la cele de 2,3 euro este 75Gb dupa care viteza scade la 1Mb download și 512 Kb upload deci nu se poate numi viteza de isdn. Consultă site-ul dacă nu crezi 🙂 Sunt zone în care digi bate orange și am întâlnit destule zone unde orange abia funcționează și digi funcționa excelent
la 22-07-2025 06:53 PM
Nu contest ca sunt zone în care Orange are probleme de semnal (ar fi ciudat...), dar mai au de lucru.
Și linkul cu imaginea din contract e de pe site-ul lor, deci presupun ca sunt informațiile oficiale...
la 22-07-2025 02:38 PM
Salut @Blue12,
E o idee de marketing foarte buna, ti se oferă ceva ce nu te avantajează tocmai pentru a putea lua următorul nivel care e mai scump.
la 22-07-2025 02:43 PM
De obicei, strategiile de marketing au ca scop atragerea clientilor. Clientii (majoritatea) nu isi doresc abonamente cu 1GB date.
la 22-07-2025 02:48 PM
Cel mai probabil aici nu vorbim de acest scop ci mai degrabă de profit. 🙂
YOXO a devenit popular si am întâlnit multe persoane care il utilizează.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor