anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo, o nouă șansă!

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

Salutare, comunitate!
După ce timp de doi ani și jumătate am zburat cu low-cost-ul Digi, am decis că tot mai bine este acasă, dacă îi putem spune așa. Începutul de acum a fost un pic promițător, după ce am avut ghinionul ca în zona mea să mă conectez pe antene care nu funcționează corespunzător, ceea ce mă împiedică să mă bucur pe deplin de serviciu. Totuși, telefonul meu se conectează automat la ceea ce pare a fi cea mai bună antenă disponibilă, și asta explică variația de viteză. Nu sunt sigur ce se întâmplă exact în zona mea cu rețeaua 4G, dar viteza este destul de scăzută. De exemplu, am încercat să descarc din App Store o aplicație de 429 MB, dar descărcarea este foarte lentă.
Dacă cineva mă poate ajuta cu o verificare a zonei, ar fi minunat, mai ales că harta făcută de Orange nu este accesibilă pentru persoanele nevăzătoare. Apreciez foarte mult orice sprijin! Să sperăm că va fi de bun augur și că Orange va pune accent pe accesibilitate.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare !

Nu știu cum este viteza foarte mică, dacă ajunge și la 100 Mbps! Dimpotrivă, cred că este foarte bună viteza.

Dă o resetare la telefon, poate este ceva de la el, dacă funcționează mai greu.

Baftă!

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

Salutare! cei de pe Messenger, spun că e o problemă în zonă

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

Am testul de variație aici.

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

Haha, și nu am resetat telefonul!