anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo nu are limitari la viteza net !

Andrei4154
Explorator

Buna ziua,

Am testat recent viteze de net orange in Medias, SB, oras mediu si am obtinut rezultate foarte bune cu un samsung A56 si sim YOXO. Am prins intr-o zona cu multe blocuri viteze de 340Mbps down si 140Mbps up, dar in multe zone tot cu multe blocuri viteze de 250Mbps down si 80Mbps up, frecvent.

AISelect_20250505_113300_Speedtest.jpg

Dupa renuntarea la 3G, au intrat se pare 4G si pe banda 20 și 1 mai puternic, pe langa obisnuitele banda 3 si 7 de mare viteza.

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Incep sa se simta suplimentarea antenelor (din 3G catre 4G). Bine, cat va fi aceasta tranzitie, sunt de asteptat ceva sincope (nu toate antenele permit lucrari "sub tensiune").

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

Incep sa se simta suplimentarea antenelor (din 3G catre 4G). Bine, cat va fi aceasta tranzitie, sunt de asteptat ceva sincope (nu toate antenele permit lucrari "sub tensiune").

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Viteze de 140 Mbps upload in 4G?

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Eu am prins 130-140 în up pe 4g+. Am teste pe Softpedia.

MihaiC99
Maestru certificat

Posibil, am obținut viteza respectiva doar în rețeaua 5G. Poate când vor începe închiderea rețelei 3G.

Andrei4154
Explorator

Buna, am făcut încă o serie de teste, se pare că antenele sunt reglate să aibă un maxim de semnal in zone locuite, cu multe blocuri. Zona de maxim prinsa de mine e posibil la cumularea semnalului a 2 sau mai multe mast-uri. Testele le-am făcut în zona dintre primărie și Lidl. Viteze asemănătoare sunt și în zona stadionului, cart G Câmpului, zona Kaufland. Cel din urmă mast ce acoperă z Kaufland a fost pus de maxim 1an in funcțiune. La cei roșii doar recent am prins într-o zonă mică langa fosta fabrică Vitrometan de 200Mbps down, in rest maxim 50Mbps și majoritatea zonelor sub 30Mbps. La albaștri cu tot 5G ul lor doar in 2zone, in cartiere, am prins 260Mbps, pe banda n7 și n1.