anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo este sau nu este teapa data de orange?

Adrian78
Începător

Este zic eu teapa data de orange, care te face sa treci pe yoxo, si daca vrei sa treci pe un abonament orange pierzi beneficiile orange. Nu mai ai vechime minima de 6 luni desi ai stat in orange 20 de ani, o luna pe yoxo si ai pierdut tot. 

9 Răspunsuri 9

MCostel
Cunoscător

Yoxo e pe bune!🙂

Nu te obliga nimeni să renunți la abonamentul Orange.

Poți crea un nou abonament yoxo daca vrei sa testezi serviciul.

Beneficiile acumulate în cazul abonamentului Orange sunt condiționate de loialitatea.

După cum vezi ești avertizat de faptul că vei pierde beneficiile avute la abonamentul Orange odată ce vei realiza migrarea pe yoxo.

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-trec-un-numar-orange-pe-yoxo/ 

https://comunitate.orange.ro/t5/yoxo/daca-trec-pe-abonament-yoxo-ce-se-%C3%AEnt%C3%A2mpl%C4%83-cu-ve... 

Jay
Campion certificat

Salut!

Nu cred ca yoxo este o teapa, depinde de fiecare ce-si doreste. Este un serviciu cu avantaje si dezavantaje. 

La informatiile despre yoxo, gasesti ca nu este compatibil cu phone credit si nici cu punctele thank you pe care de altfel le pierzi daca nu ai alt  abonament pe cont, deci trebuie folosite inainte de a renunta daca ai doar un abonament.

In plus, sunt multe discutii si in comunitate despre yoxo, unde gasesti mai multe informatii, inclusiv ca pierzi beneficiile pe care ti le da vechimea.. ai mai jos 2 topicuri, desi nu stiu daca te mai ajuta acum.. 

Rezolvat: Re: Se pierde vechimea abonamentului la trecerea l... - Comunitatea Orange

Rezolvat: Se pierde netul primit ca bonus pentru vechime la ... - Comunitatea Orange

András
Explorator

Cand am trecut la YOXO am avut 21 de ani vechime la Orange, insa mereu am optat pentru un abonament cu strictul necesar (nu m-a convins niciun operator cu ofertele de nelimitat) si cost redus, deci nu prea am avut mare benefici cu vechimea, mai bine cumparam toate telefoanele la pretul intreg si la liber. Desigur nu toata lumea este ca mine, insa sunt convins ca sunt destui care au gandire similara. Din punctul meu de vedere YOXO este ideal pentru ce am vrut, la un cost redus, dar cu posibilitatea de a activa diferite optiuni la nevoie. 

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Deși pe lângă vechime, probabil ți-ai dori și puncte TY triplate (acum dublate) și alte beneficii specifice abonamentului standard, când alegi o alternativă de servicii voce cred că nu dai cu zarul de astre.... pentru că cel mai indicat ar fi să alegi ceea ce ai nevoie, nu alege serviciile după beneficii. A alege după beneficii înseamnă să plătești ceva de care nu ai nevoie. Cel mai bine este dacă tot plătești să și folosești. Altfel regretele sunt tardive și ireversibile.

Miha_Z
#StarMember

De ce sa fie teapa? Daca nu ar fi expus faptul ca un client de la abonament isi pierde vechimea si nu mai beneficiaza de alocarea punctelor thank you, am fi putut spuse acest lucru. Dar atata timp cat totul este transparent si sunt nenumarate topicuri legate de punctele forte si slabe ale acestui serviciu, atunci clientul face aceasta alegere stiind in ce se baga.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, pierzi vechimea, dar nu te pune nimeni să alegi yoxo. Când alegi ceva mai ieftin, trebuie să știi că vine la pachet cu ceva ,,steluțe".

De asemenea, sunt destule persoane care nu au nicio treabă cu vechimea, ci vor yoxo doar pentru că este mai ieftin și conține destule beneficii.

În concluzie, fiecare alege ceea ce i se potrivește, dar punând în balanță punctele pozitive și negative de la început,pentru a nu regreta mai târziu! Există destulă informație în acest sens!

mihai_13
Maestru

Să inchizi un abonament cu vechime 20 ani este greșeala irecuperabilă  ...și  chiar nu cred că nu stiai ce "faci"  avand 20 vechime in rețea   , nu esti un începător. Nu ai nici o scuză  nu te a pacalit nimeni  decăt tu singur.

Este sau nu greseala depinde de situatie, insa un lucru e cert: inainte de a lua o decizie “importanta” trebuie sa ne documentam amanuntit, si in functie de nevoi, sa cantarim punctele pro si contra ale ambelor oferte (vechi si nou). 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Pe partea de mobil, Orange ofera 3 servicii:

  • abonamente (cu beneficii impartite intre servicii si produsele care utilizeaza serviciile mobile)
  • cartele reincarcabile (prepay, care ofera frelxibilitatea cea mai mare)
  • Yoxo (pentru cine doreste un pret mic si stie ce inseamna comunicare digitala)

Cand se trece de la un serviciu la altul, beneficiile serviciului anterior se pierd, indiferent ca se opteaza dupa un anumit timp pentru reintoarcere.