anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vodafone Easy - De ce as mai ramane la Yoxo?

Marius1900
Junior

De ce as mai ramane la Yoxo cand la Vodafone nelimitat net național 5G
Nelimitat minute în rețea, naționale & în roaming SEE
Nelimitat SMS în rețea
5.1GB roaming SEE

Totul la 4 euro cu TVA inclus.

87 Răspunsuri 87

nec100
Junior entuziast

Pai teapa este tocmai fără perioada contractuala  adică vor mari prețul în 1 an după ce atrag clienți  și fac calcul simplu  simplu matematic pleacă 30% rămân 70 % câștiga aceeași bani. Vor mari la 5 eur și după ce te portezi te suna sa îți ofere 4 eur și nu ai de ales că nu ai unde te duce sub 4 eur la full net full minute ...5g  strategia e clara ....nu e noua .......orice preț mic mereu ascunde o  țeapă ori calitate proasta ori oferta cârlig pt inceput .și apoi mărit pret.  Orange Yoxo 4.9 eur  este  cea mi buna oferta a pieții calitate preț    pt că e mărit prețul în curând pe  9 decembrie deci cel puțin 1..2 ani rămân cu asta ....mai ales că și  în 2026 e recesiune. 

pai asta a facut Yoxo acum, a marit pretul...si oferta praf. daca e asa cum zici tu.. dupa un an de Vdf easy revin la Orange sau Digi .simplu

nec100
Junior entuziast

Voda sunt slabi pe net mobil . Tocmai asta e necesitatea  internetul bun și acoperirea  La ambele Voda  e sub Orange. Găsești clasamentul pe net   https://www.ookla.com/research/reports/romania-speedtest-connectivity-report-h12024#:~:text=Orange%2....

nu ma contrazic. pt mine unul a fost Top oferta lor. sa fim sanatosi 

Si telekom-ul era peste ei in foarte multe zone. Sa vedem ce fac dupa achizitie. Se pare ca inca nu misca nimic. 

nec100
Junior entuziast

M au trecut la prepay Digi. Jalnic se întrerupe convorbirea în oraș reședința judet s-a întâmplat de 3-4 ori până acum pe Tk nu aveam așa ceva. Am testat cu cartela non Digi de la alt operator nu face așa ceva deci nu e de la telefon . Rămân la părerea că YOXO 4.9 de la 9 dec va fi Best buy perf cost vs Digi National 5 eur prepay . Și nu sunt legat de facturi sau blocat în vre un contract plus e.modulabil yoxo după dorințe up and down grade . La ce calitate servicii internet mobil plus voce are Digi nu merită decât maxim 20 Ron pe luna preț cu TVA inclus , fără roaming inclus și internațional pt că se poate vb pe Whatsapp gârlă pe net mobil . 

Se pare că din 15 decembrie se vor mări preturile la Yoxo. Dpmdv ce a mai buna oferta este abonamentul Smart de la Orange redus la 4 euro atât pentru clienții care se proteaza cât și pentru clienții care migrează ( oferta 9 -15 decembrie 2025). Eu tocmai ce am achiziționat oferta.

am testat si eu VdfEasy, au ceva limitari pe viteza.

daca taceai...Asta e economia de piata, flexibila, libera și concurenta, unde deciziile de producție, distribuție și prețuri sunt determinate de interacțiunea dintre cerere și oferta. Economia unde fiecare client alege ce e mai bine pentru el, nu practici unilaterale(Orange, VOdafone, Telekom) Noi, intotdeauna, cautam ieftin si bun. Voi trebuie sa cresteti acoperirea si sa mentineti preturile. Asa e o companie care respecta clientul, vezi Digi...

Doar o intrebare: care economie este mai sanatoasa: a Romaniei sau a Canadei? Acolo, operatorii au o pozitie de forta si greu se misca asa cum ar dori piata. La noi, de bine, de rau, stam intr-un oarecare echilibru.

Nu zic ca si operatorii nostri ar fi sfinti, dar stam mult mai bine.

Legat de Digi: sunt clientul lor (intial cu servicii fixe, apoi si mobile, care sunt cam secundare acum). Desi se misca bine la interventii, mai au de treaba. O sa folosesc o expresie din sporturile de iarna: degeaba castiga globuri mici de cristal, daca marele glob nu e in vitrina. Sunt de acord ca pe internetul fix si interventii stau bine, dar cand le ceri ceva suplimentar (nu stiu, canale suplimentare noi, o calitate superioara la mobil, etc) nu prea se misca. Norocul meu e Orange TV Go unde mai pot viziona canale pe care nu le au. Daca as fi putut vedea Antena sau ProTV cred ca ii taiam ca serviciu TV.

Într-adevăr, Digi își respectă clienții. Am serviciile fixe de la ei și pot spune că nu am avut niciodată probleme. Pe partea de mobil nu mai sunt de mult la Digi, deoarece folosesc Orange, unde calitatea apelurilor și a internetului mobil este superioară. Totuși, ceea ce mi-a plăcut mereu la Digi este că își tratează toți clienții în mod egal, iar prețurile sunt transparente și corecte.

nec100
Junior entuziast

Așteptă să vezi când vor mari prețul ...atrag clienți și apoi ii ard la preț unilateral ...englezii șmecheri servicii proaste și marketing cat cuprinde naivi sunt gârlă ......

Christian
Junior

Poate pt semnal mai bun !