anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trecere abonamente orange la yoxo

mr17
Junior entuziast

Salutare,

Sunt titularul in my orange a 4 abonamente, cu 2 conturi diferite (2 abonamente ORO cu un cont si 2 abonamente OROC cu alt cont). Cele doua conturi au aceeasi adresa de mail dar cu parole diferite. Eu titularul detin unul din abonamentele OROC.

-abonamentele ORO expira  in 12.11.2024

- abonamentele OROC sunt in derulare pana in martie 2025 si sunt mari sanse sa le trec si pe acestea pe yoxo dupa expirarea perioadei contractuale

Cele 2 abonamente ORO doresc sa le trec pe yoxo imediat in ziua urmatoare  (13.11.2024) dupa expirarea perioadei contractuale. 

Intrebari:

1. Eu titularul, avand abonamentul in derulare pe OROC, cum pot trece cele 2 abonamente ORO pe yoxo ? Care sunt pasii de urmat ? Am inteles ca ma pot loga in aplicatia yoxo cu acelasi cont ORO actual. 

2. In momentul de fata, cand se trece de la  abonament ORO sau OROC la yoxo, simurile raman aceleasi ?

 

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@mr17: Conform detaliilor de pe www.yoxo.ro, primul pas este instalarea aplicației YOXO, iar ulterior pașii care trebuie urmați sunt simpli, asemănători unei migrări a unui număr.

Ca să răspund întrebărilor tale, 1. Te poți conecta în APP-ul YOXO cu aceleași date (adresă de email/username, respectiv parolă) de la contul de ORO. 2.DA, rămân aceleași, nu va fi necesară schimbarea SIM-ului. 

O zi cu spor și te așteptăm în Comunitate și cu alte întrebări. 🙂

LE: Dacă vei face trecerea la eSIM nici nu vei mai avea nevoie de SIM fizic și grija schimbării SIM-ului. Dacă nu, SIM-ul fizic merită schimbat în cazul în care este mai vechi, dar nu obligatoriu.

Pololică
#StarMember

Salutare!

  1. Trecerea pe Yoxo o face titularul abonamentului de la care pleaca (pentru administrare). Daca vrei ca fiecare numar sa fie administrat de o alta persoana, fiecare numar trebuie trecut prin prepay ("sa piarda titularul vechi"). Pasii zic ca sunt simpli: faci trecerea la Yoxo (vezi care sunt datele de expirare pentru fiecare numar), stai 28-29 zile (ca sa nu zici ca ai platit degeaba luna respectiva) si, din aplicatia Yoxo, inchizi abonamentul cu trecere la Prepay. Din momentul acela, numarul nu mai are titular (ai 24 de ore o optiune cu minute si net) iar persoana in al carei telefon se afla poate face preluarea pe "nume propriu" in Yoxo urmand aceeasi pasi de dechidere a unui astfel de abonament.
  2. Da, SIM-ul fizic ramane acelasi (nu se schimba reteaua).

Primul punct pare complicat, dar putem detalia daca te poticnesti pe undeva.

mr17
Junior entuziast

In final, doresc sa raman titularul in aplicatia yoxo la toate cele 4 numere din aplicatia actuala my orange. Sa inteleg ca aplicatia yoxo pe care o sa o instalez in telefonul meu cu abonament  in derulare OROC, ma va lasa sa creez 2 abonamente yoxo cu cele 2 numere ORO din contul actual my orange, fara ca numarul meu OROC sa fie trecut in yoxo? In pasii de urmat in aplicatia yoxo, va trebui sa am la fata locului si cele doua telefoane cu numere ORO care vreau sa le trec pe yoxo sau se poate si la distanta?  Dupa ce voi trece toate cele 4 abonamente orange in aplicatia yoxo, aplicatia te va lasa sa bifezi ca numar de contact principal oricare din cele 4 numere ? 

  1. Aplicatia are un singur titular, dar nu are un numar principal. In cazul in care va suna Orange pe unul din numere, va trebui sa te indice pe tine ca titular de contracte (plural).
  2. Yoxo este o aplicatie independenta de MyOrange. Din ce am vazut, poti adauga un numar Yoxo in My Orange, DAR doar pentru vizualizare (nu poti face, practic, nimic cu numarul Yoxo in MyOrange).
  3. La trecerea numerelor, ar fi bine sa ai cartelele (fizice) la indemana (sau macar seriile lor), dar si codul de client. Din pacate, eu am inchis un numar de proba si, momentan, am singura optiune de reactivare a numarului vechi. Nu pot sa fac un screenshot privid informatiile necesare pentru completarea detaliilor specifice.

PS: mai devreme de luna viitoare nu cred voi porta cateva numere si nu stiu cum arata mai multe telefoane pe acelasi cont.

https://www.yoxo.ro/cum-iti-faci-un-abonament/

Alege "Treci pe Yoxo de pe Orange" si vad ca ai o detaliere grafica privind pasii de trecere.

FLo1
#StarMember

Da, nu au legătură numerele de ORO cu cele de OROC. Iar odată trecut în YOXO, numărul îți va apărea în Yoxo și se va șterge din MyOrange. Nu îți recomand o adăugare la ”distanță”, dar nu ar fi imposibilă. Depinde dacă ai cum/ cu ce face comunicarea cu SIM-ul/ numărul trecut în Yoxo. De ce? Pentru că va fi necesară o validare în procesul de configurare. Dar după ce vei face o primă modificare la un număr, pentru celelalte nu vor fi probleme, etapele fiind similare.