anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] YOXO: eroare scanare CI

Nimcid25
Explorator
Salut!
Incerc sa-mi fac un abonament Yoxo,toate bune si frumoase..ajung in pasul cand trebuie sa scanez CI-ul si supriza,da eroare.
Am atins numarul maxim de incercari si nu mai pot sa-l scanez.
Cum pot rezolva?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut, Nimcid25! Echipa noastră tehnică a remediat problema scanării cărții de identitate. Te rugăm să intri din nou în aplicație pentru a reîncerca. Te așteptăm cu feedback. Mulțumim!

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri 35

Morpheus_88
Începător
Mult succes, la mine a durat vreo 5 luni pana s a rezolvat

Marius_musat
Începător
Vai, nu cred! Nu pot intelege cum in era tehnologiei, ca sa repari un bug, trec mai mult de 2 ani. Nu e tratament de cancer.

Morpheus_88
Începător
Unii se pricep la IT si digitalizare, altii ar trebui sa se apuce de olarit. Din pacate, nu s ei singurii, si VDF Flex e plin de buguri

Marius_musat
Începător
Asta este motivul pentru care am renuntat la vdf. Nici nu stiu ce sa mai aleg in ziua de astazi

Morpheus_88
Începător
Eu am stat pe prepay pana minunatii Orange si VDF au scos oferta de roaming cu 5 euro amandoi in acelasi timp(Consiliul Concurentei doarme). Cu prepay ul n am avut probleme

Marius_musat
Începător
Sincer sa fiu, nu doar bug urile aplicatiilor au fost problema. In ultima perioada am schimbat 5 cartele (demagnetizate) de la vdf.. in permanenta aveam problema cartelei. Ulterior problema internetului "5g" care mergea cu maximum 20mb/sec. Dupa ce am trecut in oranj, internetul avea o viteza pe speed test de 200mb/ sec. Intre timp speram sa trec pe esim, dar yoxo nu vrea sa ma ajute. Serviciul pare subdimebsionat pentru volumul de cereri. E ca si cum nu vor clienti pentru ca au prwa multi. Vor doar sa faca vreo intrecere cu vdf ca sa vada care atrage mai tare. Un fel de rating la televiziune.