anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Sunt probleme cu YOXO?

RingoGio1
Începător

Hei! Salut!

Sunt probleme cu YOXO?

Nu reușesc să fac apelurile telefonice , dar pot primi și nu mă pot conecta internet prin Date mobile.

Am mai observat că nu s-au emis și încasat factura lunara cu scadenta astăzi!!

1 Soluţie acceptată‚

Salut!

Într-adevăr, este vorba despre un incident tehnic la care colegii lucrează pentru remediere și estimează rezolvarea până la finalul zilei.

Mulțumim pentru înțelegere.

Update - situația a fost remediată

Ne pare sincer rău pentru neplăcerile create și vă mulțumim încă o dată pentru răbdare și înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu ai discutat cu ei pe chat-ul dedicat?

Dacă nu ai făcut-o deja, cred că cel mai bine ar fi să dicuți cu ei.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am sunat la Orange si m-au informat că este i problemă tehnică! Ce au făcut pentru rezolvare? M-au trecut pe pre pay (au trimis un SMS: Nelimitat pentru minute in alte rețele naționale+minute și SMS în rețea+SMS naționale+9.74 GB național, până la 19.09.2026!!!).

Și mi-au închis abonamentul YOXO! Urmează să încerc reactivarea mâine, pe un nou abonament YOXO!

MihaiC99
Campion certificat

Soluție de compromis.

Ce fac cei care au o promoție activa? La reactivare nu vor mai avea parte de oferta respectiva.

Salut!

Într-adevăr, este vorba despre un incident tehnic la care colegii lucrează pentru remediere și estimează rezolvarea până la finalul zilei.

Mulțumim pentru înțelegere.

Update - situația a fost remediată

Ne pare sincer rău pentru neplăcerile create și vă mulțumim încă o dată pentru răbdare și înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Scrie-le pe Help. Solicita un "kive agent"Eu aveam un rest dintr-un  credit pentru numere speciale (nu pot sa trimit SMS din străinătate).

Aștept răspunsul!

Salut! Am avut aceeasi problema ieri si mi s-a anulat abonamentul si am fost trecut pe prepay, dar nu apare nimic in cont app. Ce ii de facut acum? O sa reactiveze automat abonamentul sau trebuie sa fac eu ceva? 

Ana1313
Începător

Da, a fost oribil azi toata ziua, iar cei de la Orange ai incercat sa ma pacaleacsa cu o cartela pre-pay fara date in roaming si fara minute nationale nelimiate sau minute inetrnationale (cum aveam pe yoxo si aveam nevoie). Plangere la ANPC - daca suntem mai multi se va face ceva. Ma mir ca nu a aparut nimic in presa momentan.