anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Am o problemă cu sms-urile!

Andy132
Începător

Atunci când anumite persoane îmi trimit mesaj pe numărul meu de telefon eu nu primesc mesajul, îl primește altcineva !

Stiu ca e greu de crezut dar exact asta mi se întâmplă și m-am panicat ca nu exista 2 numere de telefon identice nu înțeleg cum e posibil!

azi de exemplu i-am trimis mesaj mamei sms, și mi-a răspuns o persoană care mi-a spus cu “Cine sunteți?, De unde aveți numărul meu de telefon!”

mă puteți ajuta ?

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Andy, bun venit in Comunitate!!!

Noi nu prea te putem ajuta, in mare parte suntem clienti Orange. Recomandabil e sa te adresezi cuiva de la Orange.

Ai aici mai multe cai de contact: https://www.orange.ro/contact/

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Cred ca cel mai ok sa iau legătura cu un operator mâine și să o lămuresc cu ei, mulțumesc pentru răspuns!

Cu placere! Sa ne tii la curent daca si cum s-a rezolvat.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Vad ca ai postat topicul in secțiunea yoxo.

Metodele de contact ale yoxo le gasesti accesand link-ul de mai jos:

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-intru-in-contact-cu-un-operator-pentru-asistenta-yoxo/ 

DanielaH
Moderator

@Andy132, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu SMS-urile?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Daa, am rezolvat ! 😊

Super! Mă bucur. Ne spui, te rog, ce se întâmplase și cum s-a rezolvat? Răspunsul tău poate fi util și altor membri sau vizitatori care se confruntă cu aceeași situație. Mulțumim și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).