anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ps5 la Yoxo

Krizzzen
Începător

Am vazut ca au o oferta la Yoxo de 2760 lei pentru Ps5, cum pot achiziționa consola? Nu gasesc pe aplicație.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@Krizzzen, ca să poți face achiziții din magazinul Yoxo trebuie să deții un abonament Yoxo. Poți răspunde la întrebarea lui delfinaș, te rugăm? Ai abonament Yoxo?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Incearca sa intri in aplicatie din linkul asta https://www.yoxo.ro/magazin/produs/?id=59289&category=obiecte-conectate&name=Consola%20PlayStation%2...

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Am incercat dar cand dau sa il cumpar ma trimite sa mi fac abonament

Ai abonament  YOXO activ?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@Krizzzen, ca să poți face achiziții din magazinul Yoxo trebuie să deții un abonament Yoxo. Poți răspunde la întrebarea lui delfinaș, te rugăm? Ai abonament Yoxo?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.