la 27-05-2026 06:51 PM
Salut,
Am următoarea problemă. Azi am incercat portarea numarului meu Vodafone (de pe cartela prepay - activa) si cererea mi-a fost respinsa, spunand ca " deoarece a fost completat incorect campul Serie SIM cartela". Ideea este ca eu am scris numarul corect care apare pe SIM-ul Vodafone (SIM activ), am si acel plastic mai mare unde apare codul de bare si codul ICCID. Este absolut corect numarul ICCID introdus de mine.
Acum, in aplicatia Yoxo nu mai apare nici posibilitatea de editare si reincercarea de portare. Mi s-a parut totusi ciudat faptul ca, atunci cand am incercat sa reintroduc ICCID-ul, dupa respindere, in aplicatie aparea cu rosu ca numarul trebuie sa introduc intre 13 si 19 cifre, desi eu introdusesem cele 19 cifre corecte.
Am apelat la Customer Support. In doua ore jumatate am vorbit cu diversi operatori, de la care am primit tot felul de raspunsuri incomplete. S-a mai confruntat cineva cu situatia asta?
27-05-2026 06:55 PM - editat 27-05-2026 06:56 PM
Salutare!
Am pățit același lucru. Soluția a fost să merg într-un magazin Vodafone, unde am schimbat cartela SIM. După schimbarea SIM-ului (alta serie sim) am reluat procesul de portare și totul a decurs fără probleme.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor