anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare de la Vodafone la Yoxo

DanielaPopa2
Începător

Buna ziua! Mi am portat Nr de la Vodafone la yoxo,până se face portarea efectiv, nu primesc apeluri pe numărul meu ci pe unul dat de yoxo. Când sunt sunata pe numărul vechi apare că și închis. Pot face ceva sa pot fi sunata pe Nr meu? Mulțumesc!

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Bună, 

Presupun ca ai un număr temporar la Yoxo. Care este data de finalizare a portarii? 

Dacă este zilele viitoare, îți recomand setarea următoare:

Screenshot_20241020_082344.jpg

FLo1
#StarMember

Pe perioada realizării portării nu toate serviciile vor fi disponibile deodată, iar până la finalizarea  acesteia unele chiar deloc. De exemplu unele servicii de SMS vor fi utilizabile abia la finalul portării. Tocmai de aceea se oferă posibilitatea utilizării acelui număr temporar. 

Pancetta
Angajat Orange

Buna. portarea propriu-zisa la YOXO a numarului tau de la Vodafone se va face la data aleasa de tine. pana atunci, primesti apeluri pe numarul de la Vodafone la fel ca pana acum. Numarul temporar, primit la portare, nu afecteaza in niciun fel apelurile catre/dinspre numarul pe care vrei sa il portezi. deci atat timp cat numarul tau vechi e intr-un telefon functional, deschis si intr-o zona cu semnal, nu ar trebui sa intampini nicio problema in utilizarea lui. La momentul portarii (la data aleasa de tine), numarul Vodafone se va "muta" pe cartela pe care acum este numarul temporar primit de la YOXO. 

DanielaH
Moderator

@DanielaPopa2, s-a rezolvat situația? Este totul în regulă acum?