la 26-08-2026 10:32 AM
Nu pot plăti factura YOXO. La orice încercare de plată primesc:
„Din motive tehnice nu putem procesa această plată și te rugăm să ne contactezi pe Messenger-ul din aplicație pentru mai multe detalii."
Eroarea apare identic în ambele medii: pe yoxo.ro și în aplicația de mobil. Nu este specifică dispozitivului.
La nivel de API, endpoint-ul de plată: https://cloudapi.orange.ro/explorer/billing/v1/webPay/07XXXXXXXX/pay returnează 404 cu:
{"errorCode":"zeno.delete.retry.failed","label":"Due to technical reasons, we cannot process this payment and kindly ask you to contact us for more details on the Messenger in the app."}
Suportul de pe Messenger mi-a recomandat să reinstalez aplicația. Soluția nu are legătură cu problema: eroarea vine de la endpoint-ul de plată din backend și se reproduce inclusiv pe web, unde nu există nicio aplicație de reinstalat.
Cand se va rezolva?
26-08-2026 11:06 AM - editat 26-08-2026 11:07 AM
Salut! Bun venit în Comunitate!
Situația plăților efectuate de pe site este în atenția colegilor noștri și sperăm să fie remediată cât mai curând.
Plata din aplicația mobilă ar trebui să fie funcțională. Încearcă, te rog, așa cum ți-au recomandat și colegii, să reinstalezi aplicația și să reiei procesul.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor