la 27-05-2026 11:09 PM
Bună
detin un abonament YOXO și nu reușesc să fac plata
nr este inactiv sau ceva de genul … sunt în alea 7 zile de grație
Intru pe site inser nr de telefon apoi apare suma apăs plata și îmi apare contactează un consultant pe messenger în aplicație … dar nu mai e nici un chat nimic … am nr blocat … help !
la 28-05-2026 07:32 PM
Salut @LoreOLoreO,
Daca ești in cele 7 zile nu pot folosi opțiunea de plata de pe site. Trebuie sa aștepți sa treacă mai mult de 7 zile pentru a folosi opțiunea de plata de pe site.
Va trebui sa schimbi cardul in aplicație si tot de acolo sa reîncerci plata.
Ai toate detaliile aici: https://www.yoxo.ro/help/ce-fac-daca-efectuarea-platii-esueaza/
Pentru a evita astfel de situații asigurate ca ai bani pe card atunci când primești SMS de la YOXO cu plata facturii.
la 28-05-2026 05:53 AM
Salutare!
Uite ce răspuns am primit eu:
powered by Gen AI
Contactarea Serviciului Clienți YOXO dacă numărul tău este blocat pentru neplată
Dacă numărul tău YOXO este blocat pentru neplată și nu poți folosi serviciile, ai în continuare mai multe modalități prin care poți lua legătura cu un consultant:
Programul de lucru al operatorilor este:
Personal te sfătuiesc mai întâi să verifici cardul , să fie în ordine, eventual să încerci și cu altul, iar apoi, dacă tot nu funcționează, să le scrii prin Chat Djingo sau să îi suni la 300 de pe un abonament normal sau prepay.
Baftă!
28-05-2026 08:28 AM - editat 28-05-2026 08:36 AM
Salutare!
Pot aparea si anumite erori temporare cu privire la procesarea platilor. Poti incerca mai tarziu sau cu un alt card atat online sau in aplicatie. Daca tot nu functioneaza, va trebui sa contactezi serviciul clienti yoxo.
De ce nu poți lua legătura cu serviciul clienți YOXO prin chatul din aplicație? Nu mai ai acces la aplicație sau la cont?
la 28-05-2026 07:32 PM
Salut @LoreOLoreO,
Daca ești in cele 7 zile nu pot folosi opțiunea de plata de pe site. Trebuie sa aștepți sa treacă mai mult de 7 zile pentru a folosi opțiunea de plata de pe site.
Va trebui sa schimbi cardul in aplicație si tot de acolo sa reîncerci plata.
Ai toate detaliile aici: https://www.yoxo.ro/help/ce-fac-daca-efectuarea-platii-esueaza/
Pentru a evita astfel de situații asigurate ca ai bani pe card atunci când primești SMS de la YOXO cu plata facturii.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor