anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta 60% reducere pentru abonament 5G

311Eugen
Începător

Am activat eSIM din aplicație la ofertă 60% reducere cu abonament 5G nelimitat pentru 3 luni. Am prima lună, de ce îmi arată următoarea lună de abonament fără reducere? 

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @311Eugen!

Am expus și noi cazul tău colegilor de la YOXO care ne-au confirmat că este vorba despre o eroare de afișare care poate apărea în anumite situații și urmează să fie remediată. Te asigurăm că discountul este pe 3 luni, așa cum este menționat în ofertă.

Mulțumim pentru topic și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

311Eugen
Începător

Ce-s de nemernici, scriu doar despre o lună 

IMG_2469.png

MihaiC99
Campion certificat

Din păcate, programul lor sa terminat la 20:00.

Mâine vei avea ocazia de a primi mai multe informații despre ce sa întâmplat.

DanielaH
Moderator

Salut, @311Eugen!

Am expus și noi cazul tău colegilor de la YOXO care ne-au confirmat că este vorba despre o eroare de afișare care poate apărea în anumite situații și urmează să fie remediată. Te asigurăm că discountul este pe 3 luni, așa cum este menționat în ofertă.

Mulțumim pentru topic și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Mulțumesc! Un răspuns profesionist și la subiect. Aparent reprezentantul suport nici nu a investigat căzut până a oferi răspunsul! 

DanielaH
Moderator

@311Eugen, poți încerca, te rog, o delogare/ relogare în aplicație și să ne spui dacă acum îți apare OK discount-ul? Mulțumim mult!

Salut, 

Da, acum e bine, chiar și fără delogare 

IMG_2473.jpeg

 Mă bucur dacă a fost util și sesizarea mea a ajutat la înlăturarea unu-i bug! Apreciez!

Super! Mulțumim mult încă o dată pentru topic și pentru confirmare!

Weekend frumos!

IMG_2474.jpeg

 atașez screen update