anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta 60% reducere pentru abonament 5G

311Eugen
Vizitator

Am activat eSIM din aplicație la ofertă 60% reducere cu abonament 5G nelimitat pentru 3 luni. Am prima lună, de ce îmi arată următoarea lună de abonament fără reducere? 

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate nu este vorba despre primele 3 luni, cu despre prima și altele decât următoarele 2 luni.

Dar cel mai simplu este să îi întrebi pe ei, concret, prin Chat Djingo, pe WhatsApp, la numărul 0744444300.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

cred că m-am prins, mai probabil este așa, nu sunt primele 3 consecutive. Numai șmecheri măi 

MihaiC99
Campion certificat

In regulament scrie clar că este vorba de primele 3 luni.

16989.jpg

https://www.yoxo.ro/app/pdf/termeni-si-conditii-oferta-discount-5g_nelimitat_3.pdf 

Da, într-adevăr, și atunci oare care-i faza la mine, sau un bug de aplicație. Eu chiar am activat acum, prima lună 

IMG_2466.jpeg

IMG_2467.jpeg

MihaiC99
Campion certificat

Îmi fac abonament acum și îți spun cumva apare la mine.

MihaiC99
Campion certificat

La mine apare reducerea.

16993.jpg

16995.jpg

Mihai, de unde sunt screen-urile tale? De pe site? Eu în aplicație mă uitam. Acuș încerc și eu să mă autorizez pe site, cine-i știe 

MihaiC99
Campion certificat

Sunt screenshoturi din aplicatie.

Dar nu înțeleg nimic. Dar ce ai ? iOS sau Android? Eu mă uit pe iOS în Meniu-Abonamentul tău 

MihaiC99
Campion certificat

Am telefon cu sistem android.

16997.jpg

16999.jpg

Cred ca eu vreun bug ceva pe android. Ca la mine nici 0 nu arata, tu ai cu 0 abonament. Aștept luna următoare, Doamne ferat să-mi ia abonament integral 😄 

multumesc Mihai, apreciez 

MihaiC99
Campion certificat

Am 0 pentru că am folosit codul haypeyoxo1.

@311Eugen îți sugerez sa intri in legatura cu serviciul clienți pe chat și să îți confirme daca beneficiezi sau nu de reducere.

Mai ai și coduri promo, ești tare! ))

bug pe IOS vroiam să-i zic mai sus* 

MihaiC99
Campion certificat

Codul este valabil pentru toți. Oferă prima luna gratis și 2 luni la 60% reducere. Ia legătura cu serviciul clienți pentru confirmare existenței reducerii in cazul tau.