anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numerele de telefon Yoxo sunt numere utilizate si apoi vandute de Orange?

appks
Junior entuziast

Buna, numerele de telefon disponibile la alegere, in aplicatia Yoxo, sunt numere utilizate si apoi vandute/distribuite de Orange ? de Orange

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Da, din oferta pot face și numere utilizate care au fost inactivate iar după o perioadă de carantină sunt puse din nou pe piata.

Văd că ne relatezi cu zâmbetul pe buze aceste informații.

Vrei sa ne detaliezi și povestea din spate.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Da, din oferta pot face și numere utilizate care au fost inactivate iar după o perioadă de carantină sunt puse din nou pe piata.

Văd că ne relatezi cu zâmbetul pe buze aceste informații.

Vrei sa ne detaliezi și povestea din spate.

appks
Junior entuziast

Ok, multumesc pentru raspuns! 👍

delfinas
#StarMember

Eu cred ca, daca sunt acolo, sunt alocate doar pt Yoxo.

appks
Junior entuziast

Era bine daca nu ar fi fost utilizate. Tocmai de aceea am intrebat, pentru ca nu cred ca multi ar vrea sa se porteze pe un numar ca acestea, ca apoi sa primeasca apeluri sau sms-uri de la "n" fosti utilizatori. Hmda....deci tot numerele proprii. Am avut Yoxo de mai multe ori, era o curiozitate strict legata de numerele din Yoxo. Nu am pus vreunul din ele, ci doar numerele de pe Prepaid.

Anonim
Neaplicabil

Toți furnizorii folosesc aceasta modalitate de lucru.

Numerele inactivate trebuie reutilizate nu putem crea numere la infinit.

Foarte multe persoane folosesc o cartela câteva luni după care o aruncă.

Eu primeam pe numărul de Orange proaspăt activat factura Digi a altei persoane.🙂

appks
Junior entuziast

Nu consider ca fiind corecta aceasta modalitate, pana la urma omul plateste pentru un serviciu neutilizat de altii, e ca la produsele SH sau refurbished, nu i se da un astfel de produs, daca omul nu cere astfel de produse, si vrea unele noi. Dar oricum se pare ca nu conteaza. Emoticonul zambitor e in loc de titlu pentru subiect:)

Anonim
Neaplicabil

Îmi imaginez ce se întâmplă dacă fostul proprietar este căutat de cămătari, recuperatori sau bănci.

Mai este și reversul medaliei, poate a fost o celebritate.🙂

In concluzie există riscul să primești un număr inactivat.

appks
Junior entuziast

Mai tare e daca fostul utilizator/proprietar e cautat de traficanti:)) Oricum pot fi de toate felurile. Fauna e variata:))

@appks: Având în vedere că problema e universală (adică la toți operatorii telecom, nu doar Yoxo), poți avea chiar și un număr nou de abonament standard care să se plieze pe acel scenariu. Dar NU vei nimeri un astfel de număr nici dacă ai vrea pentru că șansele sunt fffff reduse și aproape zero. Vrei o certitudine în acest sens? Nu folosi telefonia mobilă. Dar aceasta nu este o soluție. Fi sigură că va fi ok numărul ales (dacă vrei număr nou). O seară plăcută. 

Anonim
Neaplicabil

Șansele să nimerești numărul unui fost utilizator cu probleme (legale,datorii) sunt într-adevăr mici.

Dar sansele intrarii în posesia unui număr utilizat "fără probleme" sunt mari.

appks
Junior entuziast

Ei bine, stiam ca la prepaid sunt alocate numere utilizate si inactivate, dar sa zicem ca nu ar fi trebuit si la Yoxo. Dar fiind o politica standard la toti operatorii, ce sa mai zicem. Mersi de raspuns, o seara faina si tie....si tuturor care ati raspuns:)

Nu pot fi create numere noi la nesfarsit, pt nu exista un nr infinit de combinatii .

Un numar inchis trece printr-o perioada de carantina de cel putin 6 luni. Cred ca daca cineva tot suna la acel nr si i se tot spune ca e unul nealocat, intelege ca  persoana cautata a renuntat la acel numar. Doar cineva care cauta rar o persoana si care nu are ceva urgent de rezolvat, cauta o persoana dupa 6 luni. Oricum, poti primi apeluri nedorite chiar daca ai acelasi numar de peste 20 de ani.

Anonim
Neaplicabil

Singurul lucru pe care l-ar putea face ar fi o mărire a perioadei de carantinare.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Problema asta o poți întâlni și la abonament și la prepay. Și bineînțeles, nu doar la Orange! Dacă te duci acum să faci un abonament nou riști problema asta. Eu am un număr de prepay cu această problemă, dar îl folosesc doar ocazional pentru date (într-un router) și văd că sunt multe mai multe apeluri nepreluate și sms-uri, când bag sim-ul respectiv într-un telefon.