12-09-2024 08:30 AM - editat 13-09-2024 08:03 AM
Ați aflat de noua ofertă YOXO? Cu net nelimitat și roaming în Spatiul Economic European începând de la 19 lei?
Din 12 septembrie portofoliul de abonamente YOXO îmbracă haine noi. Ce se schimbă? La achizitia de abonamente noi YOXO, clienții vor avea la dispoziție urmatoarele 3 pachete:
Utilizatorii YOXO existenți nu vor fi migrați pe noile pachete, ei vor putea pastra în continuare abonamentele pe care le dețin si vor putea opta pentru trecerea la cele noi cand vor dori.
Abonamentul YOXO 39 lei nu va mai fi disponibil la activarea de numere noi. Utilizatorii care au acum YOXO 39 lei pot ramane cu acest abonament atât timp cât vor dori, însă, dacă vor alege modificarea lui, nu il vor putea reactiva ulterior. De asemenea, utilizatorii care primesc bani înapoi pentru netul neconsumat vor pierde acest beneficiu odată cu alegerea unei oferte noi.
Opțiunile disponibile rămân aceleași ca preț și modalitate de activare, însă, în funcție de abonamentul ales, resursele oferite de fiecare opțiune diferă astfel:
- opțiunea de 12 lei oferă 60 GB în țară, fără acces la roaming SEE
- opțiunea de 32 de lei oferă 160 GB în țară, din care 7.06 GB disponibili în roaming SEE
- opțiunea de 12 lei oferă 2.65 GB disponibili în roaming SEE care se adaugă la totalul de internet disponibil în abonamentul activ
- opțiunea de 32 de lei oferă 7.06 GB disponibili în roaming SEE care se adaugă la totalul de internet disponibil în abonamentul activ
Ce părere aveți despre această nouă ofertă? Sună bine, nu?
Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre noile abonamente YOXO, le găsiți aici, la un click distanță.
#HaiPeYOXO
la 25-09-2024 02:05 AM
Contractăm serviciile potrivite noua conform nevoilor personale.
Pe partea de servicii fixe folosesc cu siguranță mai mult de 200GB.
25-09-2024 02:49 PM - editat 25-09-2024 02:55 PM
Corect, asa este. In mod normal si eu folosesc mai mult de 200 gb pe luna la serviciile fixe, dar multi ani a trebuit sa ma limitez la cat am avut disponibil, deoarece alte solutii nu aveam la dispozitie. Internet cu adevarat nelimitat nu era, fibra nu aveam aici, Starlink nu exista. Oricum, am reusit sa ma descurc si cu ce am avut. Am avut toate retelele care existau si exista, le-am incercat pe toate, inclusiv Zapp. Dupa ce am avut prima data primul internet 5G de la Vodafone, care era cu adevarat nelimitat, iar apoi fibra de la Digi, mi-am putut face de cap in sfarsit, cu un trafic lunar de peste 1 tb...
la 28-09-2024 12:41 PM
abonament yoxo 19 lei are inclusi 4,19 gb rooming
pot sai folosesc daca optez pentru acest pacht fara sa activez alte obtiuni ?
vor fi schimbari si la prepay sa avem rooming in obtiunea de 5-6 euro fara alte costuri
la 28-09-2024 12:50 PM
Da, ai acces și la roaming UE cu abonamentul de 19 LEI fără alte extraoptiuni.
la 28-09-2024 01:11 PM
multumesc pololica
stiti daca se va trece si la prepay la aceasi oferta pe viitor
la 28-09-2024 02:20 PM
Sincer, nu știu. Fiind servicii ușor diferite, s-ar putea ca ofertele sa fie diferite.
la 05-10-2024 09:18 PM
Cu abonamentul nelimitat 4g pot folosi simul într-un router 4g? Daca da, am observat ca routerul are o iesire pentru telefon, poate primi apeluri daca ii conectez un fix fara fir?.
La mine situația e mai urata, am la tara la bunici un router huawei 311 primit cu abonamentul vodafone nelimitat fix 4g(sau ceva de genul), pe care l-am amplasat in pod, problema mea esta ca viteza de net este jalnica iar apelul wifi merge foarte rar, astazi am fost la tara si am probat cate un sim din fiecare retea,(digi aproape spre 0, tlkm putin mai bine decat vdf iar orange zboara in comparatie cu vdf plus ca in 2 ore de teste nu s-a intrerupt niciodata apelul wifi). Traficul de date este pana in 500gb lunar. Mulțumesc pentru raspunsuri
05-10-2024 10:46 PM - editat 05-10-2024 10:46 PM
Salut,
Daca routerul este decodat nu ar trebui sa fie probleme
Sa dezactivezi pinul sim-ului înainte de al introduce in router.
la 07-10-2024 11:29 AM
Este deblocat, in el am incercat celelalte retele, eram curios daca ii pot conecta si un fix sa poata primi apeluri
12-10-2024 10:17 AM - editat 12-10-2024 10:32 AM
Buna ziua. Am trei abonamente telefonie mobila de ani de zile la echipa adversa (la Vodafone). Problema e ca au inceput sa o ia rau de tot prin aratura cu preturile. M-au tot amagit cu reinoire abonamente de am ajuns sa ma rupa la preturi. Acu sunt prins pana in decembrie 2025 la ei, dar cum scap inchid tot acolo si vreau sa ma portez cu toate cele trei numere la Yoxo. Intrebarea mea este: fiind numere de familie (al meu, al sotiei si al fiicei mele) Yoxo este sigur? Ca nu vreau sa ma mai intorc dupa din nou la Vodafone. Numerele nu vreau sa le pierd pentru ca sunt vechi si sunt "legate" cu multi prieteni. Inclusiv al meu care il folosesc si ca numar de serviciu. Noul abonament de 19 lei este excelent pentru noi. Minunte, sms-uri si net nelimitat in tara este tot ce avem nevoie. Daca reusesc sa inchid abonamentele mai repede si sa scap de penalizarile uriase, ma portez la Yoxo fara discutie din prima. Inca o intrebare. La partea de net, este acoperire buna? Multumesc, o zi buna.
la 12-10-2024 10:56 AM
Salutare!
Acoperirea este subiectivă. Depinde unde ai nevoie.
la 12-10-2024 10:47 PM
Salut,
Semnalul Yoxo este același că și semnalul Orange.
Daca ai prieteni in rețeaua Orange ii poți întreba cat de bun este semnalul in zona.
Cât despre pierderea numărului la yoxo ai detalii despre condițiile care ar putea duce la acest lucru aici.
Probabilitatea pierderii numărului este mica.
13-10-2024 04:18 PM - editat 13-10-2024 04:45 PM
Salut!
Decat sa iei Yoxo, mai bine mergi pe abonament sau cartela prepay, e mai bine si mai sigur. Ai suport si in magazine, nu doar online ca la Yoxo. Yoxo e mai mult pentru adolescenti, nu e pentru oameni seriosi. Acoperirea la Orange e cam la fel ca la toti, depinde de zona ta, poate la tine nu e deloc acoperire sau e slaba. Ori iti iei o cartela prepay si verifici, ori poate ai prieteni care au Orange si vezi ce zic ei si cum le merge lor reteaua acolo...
Vezi ca tepe iei de la toti operatorii daca nu esti atent, nu doar de la Vodafone, toti cei patru operatori au departamente mincinoase care suna si tepuiesc oamenii, inclusiv Orange. Nu le raspundeti sau nu stati la discutii cu ei cand va suna. Cand ai de prelungit un abonament, suni la departamentul de fidelizare al operatorului si rezolvi simplu, fara minciuni si batai de cap. Nu stai la discutii cu aia care te suna cu oferte, aia sunt plini de vrajeala si trebuie sa isi faca targetul de abonamente. Daca faci asa, nu o sa se mai intample treburi de genul asta. Vezi ca cel putin la Vodafone, daca nu la toti operatorii, poti suna oricand, fara probleme, la departamentul de fidelizare si iti poti renegocia abonamentele, chiar daca esti in perioada contractuala. Eu asa faceam cand mareau preturile datorita inflatiei ridicate, ceea ce urmeaza si la Orange daca inflatia nu scade si creste iar la anul...
la 13-10-2024 06:23 PM
Avem un topic în care sunt oferite coduri de Yoxo. Poate lua unul de acolo și încearcă să vadă dacă ii este ok fără să plătească prima lună.
Eu îl iau în calcul luna viitoare pentru numărul principal (portare și apoi o ofertă prin ING).
13-10-2024 09:19 PM - editat 13-10-2024 09:20 PM
Da, dar trebuie sa porteze numarul, nu? Poti lua Yoxo cu numar nou, adica sa iti trimita acasa cartela cu numar nou, fara sa faci tu portare sau sa iei o cartela prepay de la altii si sa portezi numarul dupa?
Eu nu as lua Yoxo pentru numere principale, nu mi se pare ceva foarte serios, l-as lua doar pentru numere secundare. Pentru numere principale as merge doar pe abonament sau cartela prepay, atat...
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor