anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet portabil modem cu abonament yoxo

user_16371417
Junior entuziast

Va salut sunt in cautare de un al treilea abonament yoxo strict pt internet pe stick sau modem , se poste procura cu totul dau trebuie sa cumpar separat nu gasesc mai multe info

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Din aplicația YOXO poți solicita cel de-al treilea abonament yoxo, într-un mod similar cu celelalte două. Dacă interesează să utilizezi numărul exclusiv pentru internet, trebuie să analizezi ce trafic de date mobile estimezi să utilizezi, astfel încât să te încadrezi în abonamentul ales (atât ca trafic utilizat, dar și cost). Ar putea exista alternative pentru date mobile mai convenabile ca și cost, de exemplu un abonament de date mobile, pentru care găsești detalii aici. Cu volum mai mare de date mobile ai opțiunea unui prepay, iar ca modem poți utiliza fie un modem USB, un router 4G/5G sau un telefon cu funcție de hotspot.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

IMG_5064.png

deci clar ramne yoxo cu. 9 lei sau respectiv 32 lei 160 gb daca am nevoie … il pot inchide oricand il pot upgrada oricand … daca cei 9 lei pe luna nu sunt suficienti cei 10 gb , eu cred ca nu vor consuma mai mult de 5 6 gb pe youtube in decurs de o luna … practic vor fii accesate pe youtube de 3 ori pe saptamana cate o ora … cat poate sa consume youtubeul … 

Screenshot_2024-03-31-11-16-58-334_com.opera.browser-edit.jpg

 optiune suplimentara daca este necesar.

Youtube-ul poate sa consume destul de mult, in functie de mai multi factori: frecventa, calitate (rezolutie), volum etc. Plus ca n-o sa fie doar YouTube. O sa fie posibil si WhatsApp, si TikTok si Instagram, si mail, si App Store/Play Store (download/upgrade aplicatii) si alte alea. Deci, cel mai proababil nu va fi 100% doar YouTube. Dar la frecventa de mai sus, probabil ca nu se va consuma foarte mult.

Deci poti incepe cu cel de 10GB, vezi daca sunt suficienti. Daca da, ramai la el, daca nu, upgradezi la un pachet mai mare, sau cauti variante alternative.

Client Orange

La această frecvență și volum de utilizare rămâi la Yoxo. Prepayul este pentru o utilizare mai intensă și cost mai ridicat raportat la acel volum de date mobile. În plus, la Yoxo nu ai grija reactivării lunare a opțiunii alese. La prepay, pentru o opțiune recurentă trebuie să asiguri în cont creditul lunar necesar activării opțiunii sau să ai grija activării manuale a acesteia.

Totuși, dacă te încadrezi în 20GB la 4 săptămâni cu 4€ (10GB/15zile/2€+TVA) mai exact, poți opta și pentru un prepay. Dar cred că la ceea ce ai nevoie e mai ok un YOXO.

arsradu
#StarMember

Asa este. La prepay nu ai TVA inclus.

Ca exemplu, la optiunea de 5 Euro (cea cu 100GB bonus din My Orange), vei plati 31,65 RON cu TVA inclus. Cel putin la cursul actual.

arsradu_0-1711870885605.png

 

Client Orange