anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

go premium yoxo

elena272
Începător

Buna seara,am abonament la orange prin yoxo si am aplicatia orange tv go (ma uit pe laptop) as dori sa am mai multe canale momentan am doar cateva cum ar fi prima sport 1/2/3, am incercat in aplicatie sa achizitionez la optiuni go premium dar nu merge,nu ma lasa. Spune ca nu este posiblita vanzarea din aplicatie. Ma poate ajuta cineva cum ar trebui sa procedez? Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Aplicația Orange TV Go este disponibilă pentru abonații YOXO, însă, deocamdată, se pot vizualiza doar canalele gratuite. 

În prezent, pentru abonații Yoxo nu există o dată oficială anunțată privind posibilitatea de a achiziționa opțiuni Orange TV Go.

Detalii aici.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion

Salutare!

Aplicația Orange TV Go este disponibilă pentru abonații YOXO, însă, deocamdată, se pot vizualiza doar canalele gratuite. 

În prezent, pentru abonații Yoxo nu există o dată oficială anunțată privind posibilitatea de a achiziționa opțiuni Orange TV Go.

Detalii aici.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Opțiuni pentru TV Go poți achiziționa doar printr-un abonament "standard" de mobil sau TV. Vedem pe viitor dacă și ce opțiuni vom avea pe Yoxo. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ca să poți viziona cam tot ce se poate, trebuie să fii abonat la serviciile fixe, iar doar la unele dintre canale, la un abonament mobil.

Cu yoxo, e mai greu, din păcate!

Îmi pare rău!