anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Desfășurător apeluri primite Yoxo

Adenisa5554
Începător

Încerc să discut cu un consultant și nu îmi răspunde nimeni de atâta timp nu înțeleg de ce este așa fantomă YOXO????

Am fost sunată cu privat amenințată cu moartea poliția mi-a spus să vin să cer desfășurătorul cu cine să vb? 

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Apelurile primite știu ca nu sunt disponibile clienților. Mergi la politie sau procuratură și reclamă. Se vor ocupa ei de restul. Mai simplu de atât nu este nevoie. 

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Explorator

Buna,

Ai incercat metoda prezentată linkul de mai jos.

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-am-acces-la-detaliile-de-convorbiri/ 

Daca nu reușești va trebui sa îi contactezi prin chat yoxo  ( durează până răspund).

Poți să îi contactezi și telefonic însă va trebui sa încarci cu credit deoarece apelul se taxează.

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-intru-in-contact-cu-un-operator-pentru-asistenta-yoxo/ 

Asta și spun ca nu mi se răspunde pe chat..incerc sa ogramada de timp viața mea e in pericol la poliție mi au spus sa cer desfășurătorul apelurilor primite dar nu reușesc 

In agenda telefonului nu apare numărul?

In desfășurător apar numai numerele apelate.

Mi sa spus ca se poate sa scot desfășurătorul apelurilor primite ,număr privat!

Am înțeles, va trebui să aștepți un răspuns oficial din partea yoxo.

Între timp poți bloca din setări telefon apelurile cu număr ascuns.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Apelurile primite știu ca nu sunt disponibile clienților. Mergi la politie sau procuratură și reclamă. Se vor ocupa ei de restul. Mai simplu de atât nu este nevoie. 

RafaHelper
#StarMember

@Adenisa5554 nu este treaba ta sa faci rost de numarul acelei persoane care te-a amenințat. Poliția Română trebuie sa isi faca treabă, tu depui plangere de fiecare data când se întâmplă acest eveniment neplăcut. Ne poti spune din ce judet sau oras esti?

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Desfășurătorul este doar pentru apelurile pe care le inițiezi, deci nu te ajută la așa ceva. Mergi la Poliție și/ sau Parchet și depune plângere, iar operatorul va fi nevoit să ofere detalii despre apelare și identitatea apelantului, care vor fi solicitate de către instituțiile in cauză.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Zici ca ai fost la politie si ei ti-au cerut sa aduci desfasuratorul cu apelurile PRIMITE.  Ori ai nimerit la un Garcea, ori nu te-a luat in serios. Cum ti-au zis si colegii, desfasuratorul, pe care il poate accesa clientul, poate arata doar actiunile sale (apeluri/sms-uri trimise, traficul de internet), nu apelurile/sms-urile PRIMITE. La acestea, doar POLITIA si procuratura pot avea acces, solicitand desfasuratorul complet de la Orange, printr-un mandat judecatoresc. Asa ca e treaba politiei, nu a ta!

Crezi ca amenintarile sunt serioase, banuiesti ca cineva ti-ar vrea raul? Mergi la politie din nou si fa reclamatie din nou, spune si care ar fi suspiciunile tale si solicita sa ceara ei desfasuratorul de  la Orange, pt ca doar ei pot face asta!

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @Adenisa5554. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Îmi pare rău pentru situația prin care treci. Așa cum au menționat și ceilalți membri ai Comunității, tu personal nu poți obține desfășurătorul apelurilor primite; este nevoie de implicarea autorităților pentru a solicita aceste informații.