anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce la Vodafone se poate în timp ce la Orange nu? Yoxo vs. Flex

Neaplicabil
Folosesc în paralel atât Orange Yoxo cât și Vodafone Flex. Ambele sunt ieftine. Pentru Yoxo trebuie instalata în telefon încă o aplicație separata, în timp ce pentru Vodafone Flex nu, acolo totul se face din aplicația MyVodafone. La Yoxo nu știu dacă ai acces la 5G. La Flex ai. Meniul Yoxo este extrem de stufos, te încurci mai mereu. La Vodafone e foarte simplu. La Yoxo apelul către Serviciul Clienți e taxabil. La Flex nu. Yoxo se poate activa fără a pierde numărul de 3 ori pe an. La Flex se poate activa și dezactiva oricând. La Yoxo nu poți șterge cardul bancar oricând și oricum. La Vodafone îl ștergi oricând, instantaneu. Niciodată Vodafone nu retrage de mai multe ori bani din cardul bancar. Leul reținut întotdeauna Vodafone îl returnează. La Yoxo mai apar astfel de erori. La Flex, beneficiezi de apel în așteptare. La Yoxo nu. După dezactivarea Yoxo, apare pana și opțiunea de a renunța la numărul de telefon. Vodafone nici nu se gândește sa îți propună asa ceva. Și multe altele, pe care nu mai apuc sa le menționez aici, comparativ. De ce complica Orange lucrurile? Pare ca pentru ei cei de la Prepay nu contează prea mult, în timp ce Vodafone își prețuiește clienții Prepay. Aștept impresii!
19 Răspunsuri 19

Paul80
Junior entuziast
Yoxo are 1 an de cand a aparut daca nu ma insel, si are experienta Orange in spate ca doar nu au angajat oameni noi fara experienta pt acest proiect. Daca pui de la inceput serviciul clienti cu plata ce inseama? Clientii nu suna daca serviciile sunt de calitate si aici ma refer la acoperire/semnal, viteza internet etc. E posibila si varianta sa stie ca serviciile nu sunt bune si sa puna seviciul clienti cu plata ca sa nu fie deranjati. Acum cativa ani abia daca apelam o data la 2 ani la serviciul clienti. Acum imi vine sa sun aproape in fiecare zi. Hartile lor de acoperire si viteza de internet cu care se lauda nu au nici o legatura cu realitatea.

FLo1
#StarMember
Nimic din ceea ce vezi nu este ceea ce pare. Dacă mirajul unui ambalaj galben-violet (YOXO) vă stârnește curiozitatea, atunci consecințele sunt asumate. @Paul80: Povestea ”hărților” este una de marketing, nu de informare. Lângă blocul domiciliului, outdoor este un excelent semnal 4G+, dar indoor nici 2G nu răzbește, de parcă aș locui într-un buncăr. Cât privește ”calitatea serviciului clienți și experiența acestuia”, pot doar să întreb retoric: :))) Aceasta a fost o ironie a angajatorului, nu a unui angajat/client.

Florin725
Junior entuziast
Folosesc YOXO de peste 10 luni. Mi se potriveste. Locuiesc intr-un oras mai mic din centrul tarii, dar am noroc de acoperire si viteza 4G+ de la Orange, la speedtest frecvent e peste 160Mbps down si peste 40Mbps up. In caz ca reteaua e mai aerisita am parte de 200Mbps down si 60Mbps up, deci viteze 5G desi e 4G+. Am testat si Flex de la vodafone si stau mai bine la upload decat orange dar au sub 100Mbps la download. Pingurile sunt f bune de sub 20ms. Ofertele YOXO din decembrie 2021 si ianuarie 2022 au fost bestiale, fiecare nr nou beneficia automat de un cadou de 100GB net de la Mos Craciun, si cu un cod de recomandare mai primeai si o luna gratuit. Un avantaj fata de prepay e ca poti alege un nr nou frumos GRATUIT din 10 nre, la vodafone nu poti face asa ceva, si daca vrei sa schimbi nru pe ce am gratuit de la yoxo trebuie sa dai la vodafone 3euro sau chiar 7euro. Experienta pe roaming inca nu pot sa o spun deocamdata, ce cred este ca exista ceva incompatibilitati create de firmele de telecom din Germania fata de cele din Franta tocmai ca sa te forteze sa cumperi de la ei servicii. In Franta este operatorul free.fr ofera la 20euro lunar 210GB net si 25GB roaming SEE si Rusia, Serbia, Elveția, Ucraina si Turcia. Si in Austria sunt oferte f bune la spusu.at De ce spun astea pentru ca in Germania ofertele sunt extrem de slabe fata de restul Europei si ei de fapt trag piata de roaming in jos. Acum si piata telecom din UK devine interesanta ca sa iei o cartela locala sa nu platesto roaming. Aici EE e mai bun la acoperire dar e putin mai scump.

Kron75
Începător
Apelul in asteptare se poate deja activa la Yoxo "apeland" codul de retea *43# , cod valabil si pentru orice alta retea. Am activat eu astazi, 25 aug. 2022.

Kron75
Începător
Salutare, Dupa ce mi-am activat Yoxo, m-am gandit sa incerc si Flex de la Vodafone. Instalat MyVodafone, creat cont. Nu exista nici un buton sau meniu cu referire la Flex. Am cautat doua creiere umane in ideea ca unul (eu) e putin in ceata. Nimic. Lipseste. Ma poti ajuta? Unde este acel minunat buton ??????????????