la 06-11-2025 07:40 PM - editat ultima oară la 07-11-2025 08:33 AM de DanielaH
Cum închid abonamentul? Mulțumesc
06-11-2025 07:51 PM - editat 06-11-2025 07:52 PM
Salutare!
Poți solicita închiderea abonamentului YOXO oricând, gratuit, direct din aplicația YOXO. Abonamentul trebuie să fie activ pentru ca solicitarea să se poată procesa. Dacă ești în perioada de grație sau numărul este suspendat pentru neplata facturii, trebuie să achiți suma restantă înainte de a putea închide abonamentul.
Închiderea se va efectua în aceeași zi în care faci cererea, indiferent de data de facturare. Îți recomand să faci acest lucru cu o zi înainte de următoarea dată de plată, deoarece plata se face în avans și nu se returnează banii pentru resursele neconsumate (cu excepția ofertelor activate înainte de 21 octombrie 2021).
După procesarea cererii, vei fi notificat în aplicație și vei primi o confirmare prin e-mail.
Pentru mai multe detalii, consultă pagina oficială YOXO.
06-11-2025 07:43 PM - editat 06-11-2025 08:14 PM
Salutare!
Asta depinde de mai mulți factori:
- ce perioadă contractuală mai ai;
- ce valoare au abonamentele;
- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;
- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.
De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu că ar fi.
Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.
Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere contract...
Mai sunt și alte topicuri asemănătoare pe aici:
https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/%C3%AEnchidere-abonament/td-p/138275#M14069
Sau poți afla detalii mai multe aici:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-solicit-inchiderea-abonamentului-meu-orange-romania-communicat...
Despre yoxo ai detalii aici:
https://share.google/Kf4XloMk4wAwb31hc
Baftă!
06-11-2025 07:51 PM - editat 06-11-2025 07:52 PM
Salutare!
Poți solicita închiderea abonamentului YOXO oricând, gratuit, direct din aplicația YOXO. Abonamentul trebuie să fie activ pentru ca solicitarea să se poată procesa. Dacă ești în perioada de grație sau numărul este suspendat pentru neplata facturii, trebuie să achiți suma restantă înainte de a putea închide abonamentul.
Închiderea se va efectua în aceeași zi în care faci cererea, indiferent de data de facturare. Îți recomand să faci acest lucru cu o zi înainte de următoarea dată de plată, deoarece plata se face în avans și nu se returnează banii pentru resursele neconsumate (cu excepția ofertelor activate înainte de 21 octombrie 2021).
După procesarea cererii, vei fi notificat în aplicație și vei primi o confirmare prin e-mail.
Pentru mai multe detalii, consultă pagina oficială YOXO.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor