anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cont Suspendat, Yoxo

alin2727
Junior

Salutări, încerc să-mi încarc numărul suspendat cu ajutorul acestui site https://www.yoxo.ro/plata-factura/număr iar când dau să plătesc, îmi afișează mesajul “Ne pare rău, validarea numărului de telefon a eșuat. Te rugăm să încerci din nou.” Pe aplicația yoxo nu pot face nimic, sunt blocat într-un meniu cu magazin și configurează. Așa că am decis să plătesc online pe browser. Dar când încerc, imi afișează acel mesaj. Dacă mă puteți ajuta, sunt recunoscător. Mulțumesc anticipat. 

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Yoxo nu se reîncărcă, se plătește face. Poți pune un screenshot unde ești blocat?

PS: de cât timp ești în perioada de grație? 

Salut.

IMG_3199.png

 Aici sunt blocat. Am încercat să ma deloghez, să rezolv la “configurează” dar nimic. 

Ai încercat să dezinstalezi aplicația sau să golești cache-ul? A mai fost un coleg de comunitate care a avut o problemă similară și a fost o problema pe cont. 

Da, am dezinstalat si reinstalat. Am încercat si varianta cu cache ul dar nu mă ajută. 

Florin011
Junior

Buna,

Incearca sa intri în legătură cu serviciul clienți yoxo prin chat sau telefonic la 300.

Anca07
#StarMember

Buna @alin2727

Contacteaza serviciul clienti prin messenger din aplicatie. Apelul la 300 este taxabil

Mai multe info, AICI

Zi cu soare!☀️

DanielaH
Moderator

@alin2727, putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Ne poți trimite în mesaj privat numărul de telefon și adresa de e-mail asociată contului Yoxo.

V-am trimis in privat, mulțumesc 

DanielaH
Moderator

@alin2727, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Buna! Am aceeasi problema cu un alt cont. Deja a fost suspendat pe motiv ca nu s-a putut face plata. Nu pot accesa linkul din Help , pagina se pare ca nu mai exista. Cum putem plati pt a se reactiva contul? Multumesc.