18-07-2023 10:52 AM - editat 07-12-2023 03:28 PM
Salut!
Și acest topic se dorește a fi un mini-ghid pentru utilizatorii noi YOXO. De ce? Pentru că YOXO 😊.
Vom lista mai jos atât serviciile care sunt incluse în pachetele YOXO cât și cele cu care aceste abonamente nu sunt compatibile:
Servicii/ funcționalități incluse:
Incompatibilități/ servicii care nu se pot activa pe YOXO:
Lista rămâne deschisă 😊. Vă invităm și pe voi, utilizatorii YOXO din Comunitate, să completați atât cu funcționalități existente, cât și cu cele care încă lipsesc. Ce are și ce nu are YOXO?
la 07-10-2024 03:22 PM
Salut, @ASS ,
Serviciul YOXO aparține și este furnizat de către Orange România.
la 07-10-2024 09:19 PM
Acum inteleg de ce eu avand un contract pe Orange mi-au aparut doua numere necunoscute din care unul a fost prelungit in ioanuarie 2024 prin YOXO fara ca eu sa fi aplicat vreodata pe acest site sau sa fi folosit vreodata acest numar de telefon. Mai mult apar din 2010, cand eu nu eram client Orange. Exista vreio explicatie?
la 08-10-2024 01:49 AM
Buna,
Abonamentele yoxo nu au perioada contractuala și pot fi închise oricând.
Pentru contractarea unui abonament yoxo sunt necesare datele de identificare titular CI adresa email etc.
Greu de crezut că cineva a creat un abonament fara acordul tau.
la 08-10-2024 08:59 AM
Si eu spun la fel, dar.
Eu am auzit de YOXO abia acum cand un consultant m-a lamurit ce este cu doua abonamente Fun 7 si 11 de care nu stiu, pe numere pe care nu le cunosc. Am incercat sa reziliez, dare trebuie sa platesc 150 Euro pentru ca a fost inoit in ianuarie 2024 si este in perioada contractuala. Cum se poate asa ceva. Eu nu aveam habar ca exista Yoxo ssi vad ca-mi apare un abonament si sunt tyaxat.
Am facut reclamatie si nu ma opresc.
la 08-10-2024 10:04 AM
Salutare!
Yoxo se plateste separat cu card bancar si se administreaza prin aplicatia specifica. Poti delatia cum a ajuns un abonament Yoxo in contul tau fara ca tu sa-ti dai seama? Si inchiderea Yoxo se face imediat, chiar daca factura s-a platit in aceeasi zi.
Am Yoxo si administrarea o fac pesonal, iar cat am avut abonament nu a aparut niciun abonament suplimentar fata de cele pe care le aveam.
la 08-10-2024 03:10 PM
Habar nu am. Cand am verificat contractul si factura, consultantul mi-a spus ca un abonament la un numar pe care nu-l cunosc a fost prelungit in ianuarie pe yoxo. Acum am auzit prima data de aceasta retea.
la 08-10-2024 03:43 PM
Bun. Ca sa intelegi mai bine: Yoxo este un abonament pe 30 de zile si se plateste cu cardul bancar (nu se poate plati altfel). Se poate inchide oricand (chiar si la 5 minute dupa ce l-ai facut) si nu produce penalizari (similar unei cartele prepay). Tot ce ai de plata este factura care se plateste la inceputul perioadei de 30 de zile. Nu se plateste factura, in 7 zile de inchide numarul.
Deci, daca pe cardul tau nu se vad plati catre Yoxo, dar vezi numarul pe contul MyOrange, nu implica obligatii pe abonamentul tau.
https://www.yoxo.ro/help/pot-administra-din-contul-my-orange-un-abonament-yoxo/
la 08-10-2024 10:52 AM
Abonamentele Fun7 respectiv Fun11 sunt in oferta Orange, deci nu au legătură cu yoxo.
Poate ne oferi mai multe detalii.
la 08-10-2024 11:05 AM
O postare excelenta, incep sa inteleg care e faza cu YOXO asta. Cred ca o alta postare benefica ar fi una cu toate avantajele vs dezavantajele YOXO. Multumesc.
la 08-10-2024 12:51 PM
Avantajele si dezavantajele depind de utilizator.
https://comunitate.orange.ro/t5/tutoriale-si-review-uri/review-yoxo-2024/td-p/166704
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor