anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce viteze de upload (in special) aveti pe abonamentele Yoxo?

Escu
Junior entuziast

Salut, voi ce viteze de upload (in special) aveti pe abonamentele Yoxo? Mi se pare incredibil ca in 2025 sa mi se comunice ca viteze de upload de 3-6 Mbs in diferite locatii din Bucuresti si Ilfov sunt considerate mormale/in parametrii, de catre agentii de la suport. Daca cu un download in jur de 50Mbs mai faci cate ceva (desi la 39lei/luna mi se pare ca e bataie de joc) la upload de 3-3.5 maxim 6 Mbs in apelurile video e "distractie".

Sunt curios daca sunt sigurul care are astfel de probleme atat cu ab de 4g cat si cu ab de 5g sau din comoditate multi aleg sa le plateasca doar reclama de "Cea mai rapida retea".

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare,

De ce ai plati 39 cand ai nelimitat la 19?

Legat de viteze: pune putin context. E cam generic "diverse zone din Bucuresti si Ilfov". Poti mentiona ore si cat de aglomerate sunt zonele respective, eventual mai faci upload in timpul apelului? Un apel HD ar trebui sa se descurce 1-2Mbps pentru a fi lacrima.

PS: sunt unul din cei care nu necesita viteza superluminica pentru a naviga pe net. Si nu merg pe premisa sa platesc reclama, ci necesitatea.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Fiecare își alege furnizorul în funcție de zonele în care își desfășoară cel mai des activitatea.

Nu exista operator in Romania care sa ofere viteze constante în orice zonă.

Sunt zone în care acoperirea este mai slabă sau rețeaua este congestionată (un număr  mare de utilizatori).

Test viteza domiciliu

1000001759.jpg

Test viteza altă locație

8ea49447-39d3-4f89-902f-8d6160bee8d5-1_all_96.jpg

Escu
Junior entuziast

E ok baieti, m-am lamurit. "Cea mai rapida retea din Romania" este o gluma de marketing. Am facut deja cerere de portare la Digi. Acasa stai pe Wi-Fi si teoretic nu prea ai nevoie de datele mobile si daca ne apucam sa gandim ca in epoca EO2000 de la Cosmote e clar cu cine stau de vorba. Depinde de zona, depinde de cate persoane sunt pe strada si folosesc reteaua.... 🙂  glume de piscoteala

Daca la Digi serviciile sunt mai calitative, atunci este normal sa te portezi la ei.

La fiecare 2 ani analizez ofertele și mă decid dacă fac pasul de portare (însă nu înainte de a testa și rețeaua in care urmează să mă portez).

Escu
Junior entuziast

Acum doua saptamanine uitam pe doua telefoane la un meci de fotbal mai multe pesoane. Cei care se uitau la Digi erau cu 30-40 de secunde inaintea noastra. Nu acesta a fost criteriul principal de a ma decide sa renunt la yoxo. Sunt ferm convins ca cei de la Orange se culca pe o ureche ca nu pleaca lumea in alta parte, dar la cat s-a imbunatatit calitatea la Digi, surprizele se vor tine lant. La ce raspunsuri se primesc la suport, ma simt ca si cum as vorbi CG... Alta data dupa ce se facea o resetare se remedia situatia, acum se pare ca a devenit o normalitate inclusa in abonament, nu asta inseamna reteaua cu cea mai mare viteza...

DanielaH
Moderator

@Escu, putem ruga și noi colegii de la Yoxo să verifice situația ta punctuală. Ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat?

Escu
Junior entuziast

Multumesc de ajutor. Am rezolvat. Doua abonamente noi la Digi, cu bani mai putini si viteze mai mari, in aceleasi locuri in care am testat si yoxo. Cu aceeasi aglomeratie si la ora de varf, asta pentru cei ce numara persoanele pe strada si se uita la ceas cand folosesc internetul, sa nu cumva sa fie reteaua solicitata... Om vedea cat o tine si la astia, dar pana una alta sunt muuult mai ok.

Salut,

Ce viteze ai obținut la noul furnizor (4G/5G)?

Mulțumesc și eu pentru răspuns. Desigur, fiecare dintre noi are nevoile lui specifice, iar dacă a găsit o opțiune mai bună, e grozav. 

Gânduri bune! Te mai așteptăm în Comunitate.